.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Към жените: какво ще направите ако?

Въпроса ми е към женската аудитория на форума. Понеже водя един спор пък и да видя вашето мнение.

Да кажем че сте във връзка и че тя върви добре. Какво ще направите или по - точно как ще се държите към момче, което ви е "приятел" или по - скоро познат, но ви сваля макар и по не пряк начин. Сещате се прави някакви двусмислени комплименти, праща ви лигави любовни песни и тн.

Ще го отрежете или ще се правите че нe забелязвате, защото обичате да ви обръщат внимание?

Най-спокойно бих му обяснила, че ако иска да си запазим приятелските отношения той трябва да спре, ако той не го направи, бих се дистанцирала от него.

Мега фен Аватара на ameli
    Първоначално би ми било приятно да ми гали егото така, но след известно време бих го скастрила, особено ако аз не му въщам намеците и той не се сети да спре сам.

Ще се направя на шантав, за да не изглеждам груб в очите на другия (ще приемам думите, ама няма да отвръщам). Не обичам ласкателства от която и да било, освен от приятелката ми, така че то ще си проличи

edit: не видях, че темата е за жените (мъжки съм)
    Последно редактирано от r0073x : 05-26-2013 на 19:00

Мега фен Аватара на xoxi
    Комплиментите и песните не ги приемам като свалки.
    Държа приятелите ми от мъжки пол да са наясно с това, че имам човек до себе си, който ми е напълно достатъчен. С флирта, лигавенето и т.н. нямам проблеми, стига да е в границите на шегата и приятелските отношения. Ако видя, че някой има сериозни намерения към мен и не приема "не" за отговор, най-вероятно ще започна да го отбягвам. Не обичам нахалните натрапници.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Зависи.

Ако е просто закачка с шеговит характер нищо няма да направя. Но усетя ли някакъв по-сериозен натиск и намеци, преминаващи границата на закачливото подмятане - режа директно и от раз.
    Има разлика между невинен флирт и целенасочена свалка и е добре тя да се знае и от двете страни.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Banned Мега фен
    приятелите ми са наясно с това,че съм обвързана и не правят такива намеци,НО ако стане 1-2 пъти бих се направила на ''тъпа'' и ако не усети да спре бих провела един разговор с човека срещу мен и бих му нарисувала картинката,че с мен може да бъде или приятел или нищо,след което бих го оставила няколко дни да си помисли и да му мине увличането и толкова

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Докато само се лиготи с двусмислени комплименти и лигави песни, вероятно или няма да предприема нищо, или бих поограничила контактите си, ако това ме кара да се чувствам неудобно.
    Друг е въпросът, че понякога може да правя от мухата слон и да си въобразявам, че има нещо, когато няма нищо. За това действам само когато картите са на масата.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Докато само се лиготи с двусмислени комплименти и лигави песни, вероятно или няма да предприема нищо, или бих поограничила контактите си, ако това ме кара да се чувствам неудобно.
    Друг е въпросът, че понякога може да правя от мухата слон и да си въобразявам, че има нещо, когато няма нищо. За това действам само когато картите са на масата.
    Мда. Има го и варианта да се държи мило примерно, така че няма да реагирам докато не стане много нагъл.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не ти ли е ясно че повечето женски няма да спрат душевните шпакли ако не опре ножа до кокала, че и малко след това? Независимо кво приказват тук...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Точно.
    *сън*

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Случи ми се наскоро с двама мой познати, а и някой от намеците им не бяха съвсем завоелирани. И при двамата директно поговорих с тях, и им обясних, че ако ми имат някакви мераци, няма да стане. Ако искат може да си останем просто приятели, ако ли не, тяхна си работа.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Не ти ли е ясно че повечето женски няма да спрат душевните шпакли ако не опре ножа до кокала, че и малко след това? Независимо кво приказват тук...
    Душевни шпакли...
    Естествено, че няма да ги спрем.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Аз си признавам.
    Ако не ми върви връзката, то значи имам нужда от нещо друго.
    При мен повечето пъти, да не кажа всички, проблемът е липсата на внимание.
    Ако се появи някой друг, който да ми прави някви жестове, не чак серенади, писма и некви такива, комплименти например, някакви леки намеци, естествено, че ще ми гали егото и ще се кефя на вниманието.
    Обачеее.. До един момент. Връзката означава и поет ангажимент към някого. И получаването на такова внимание от трета страна не е коректно отношение. Така, че ще сложа точката в един момент.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Ако напъните на въпросните познати стигат само до лигави песни и разни комплименти И не си позволяват да се държат нагло,едва ли ще обърна внимание.
    Шансът да върна жеста е минимален,естествено,но да вдигам знамената,само защото някой ми е намигнал 2-3 пъти...
    Ем,overreaction си е откъдето и да го погледне човек.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    И аз съм на това мнение. Всеки е праведен в собствените си очи. Всеки обича да вярва, че е добър, дори когато не е :д
    Sh@dow, навярно ти защитаваш мнението, че жените обичат вниманието и едва ли биха направили нещо по въпроса. Придържай се към него, както каза valdesbg0 'независимо какво приказват тук' ;р

Ще говоря с човека тихо и кротко да ме остави . Ако не подейства ще му дам пълен игнор и това е .
    На невинните флиртове пък не обръщам внимание и не ми пречат.

Супер фен Аватара на cyclops
    Скоро ми се случи и му обясних, че ако иска да си останем приятели трябва да спре с лигавите съобщения и другите неща, които правеше. Резултат : спря и всичко е чудно и прекрасно. Оказа се разбрах слава богу

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Много зависи от отношението на партньора ми към ситуацията. Ако това му пречи и го дразни, ще говоря сериозно с въпросния приятел - или-или.

Но, като цяло, не върви да кажеш на някого "не може да има нищо между нас" така директно, при положение, че той само е правил някакви намеци, които често се схващат грешно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Аз, ако наистина съм щастлива във връзката си и той знае това, дори няма да разбера, че ме сваля. Просто бих приела закачките му на майтап, така че нищо няма да предприема.

Повече от фен Аватара на feikk
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Аз, ако наистина съм щастлива във връзката си и той знае това, дори няма да разбера, че ме сваля. Просто бих приела закачките му на майтап, така че нищо няма да предприема.
    Това.
    А пък ми се е случвало и познат да ме занася по тоя начин докато знаеше, че имам приятел и вместо игнор така го филмирах, че после падна от доста високо и болеше.. много се смяхме с приятеля ми.
    dgdg

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от feikk Виж мнението
    Това.
    А пък ми се е случвало и познат да ме занася по тоя начин докато знаеше, че имам приятел и вместо игнор така го филмирах, че после падна от доста високо и болеше.. много се смяхме с приятеля ми.
    Абе ти имаш късмет,че си попаднала на по неопитен,който не е могъл да си изиграе картите качествено,че в противен случай приятелят ти пак е щял да се смее ама накриво
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Абе ти имаш късмет,че си попаднала на по неопитен,който не е могъл да си изиграе картите качествено,че в противен случай приятелят ти пак е щял да се смее ама накриво
    Има късмет, че не й се изсмяха форумджиите на тъпата история. Голема гордост за мацката. Даже изтъкна, че знаел, че са във връзка, да си оправдае постъпката.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на feikk
    Не, просто когато приятел на гаджето ми реши да се опитва да ми пробутва некви номера, предпочитам да го поставя така на мястото му, че да не посяга повече. Като приятеля ми също участваше щото видя що за човек става дума. Не мисля, че някъде виждам оправдание или нещо подобно. Гордост не - но задоволство да видиш тъпата физиономия на човек, който ти се пише приятел, ми е една от любимите гледки.
    dgdg

Мега фен
    Град
    <3
    естЕ, че ще го отрежа най-безцеремонно! И на всичкото отгоре ще му говоря само за човечето ми. ^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си