- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към жените: какво ще направите ако?
Въпроса ми е към женската аудитория на форума. Понеже водя един спор пък и да видя вашето мнение.
Да кажем че сте във връзка и че тя върви добре. Какво ще направите или по - точно как ще се държите към момче, което ви е "приятел" или по - скоро познат, но ви сваля макар и по не пряк начин. Сещате се прави някакви двусмислени комплименти, праща ви лигави любовни песни и тн.
Ще го отрежете или ще се правите че нe забелязвате, защото обичате да ви обръщат внимание?
Най-спокойно бих му обяснила, че ако иска да си запазим приятелските отношения той трябва да спре, ако той не го направи, бих се дистанцирала от него.
Първоначално би ми било приятно да ми гали егото така, но след известно време бих го скастрила, особено ако аз не му въщам намеците и той не се сети да спре сам.
Ще се направя на шантав, за да не изглеждам груб в очите на другия (ще приемам думите, ама няма да отвръщам). Не обичам ласкателства от която и да било, освен от приятелката ми, така че то ще си проличи
edit: не видях, че темата е за жените(мъжки съм)
Последно редактирано от r0073x : 05-26-2013 на 19:00
Комплиментите и песните не ги приемам като свалки.
Държа приятелите ми от мъжки пол да са наясно с това, че имам човек до себе си, който ми е напълно достатъчен. С флирта, лигавенето и т.н. нямам проблеми, стига да е в границите на шегата и приятелските отношения. Ако видя, че някой има сериозни намерения към мен и не приема "не" за отговор, най-вероятно ще започна да го отбягвам. Не обичам нахалните натрапници.
И спря да се върти за миг земята..
Зависи.
Ако е просто закачка с шеговит характер нищо няма да направя. Но усетя ли някакъв по-сериозен натиск и намеци, преминаващи границата на закачливото подмятане - режа директно и от раз.
Има разлика между невинен флирт и целенасочена свалка и е добре тя да се знае и от двете страни.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
приятелите ми са наясно с това,че съм обвързана и не правят такива намеци,НО ако стане 1-2 пъти бих се направила на ''тъпа'' и ако не усети да спре бих провела един разговор с човека срещу мен и бих му нарисувала картинката,че с мен може да бъде или приятел или нищо,след което бих го оставила няколко дни да си помисли и да му мине увличането и толкова
Докато само се лиготи с двусмислени комплименти и лигави песни, вероятно или няма да предприема нищо, или бих поограничила контактите си, ако това ме кара да се чувствам неудобно.
Друг е въпросът, че понякога може да правя от мухата слон и да си въобразявам, че има нещо, когато няма нищо. За това действам само когато картите са на масата.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не ти ли е ясно че повечето женски няма да спрат душевните шпакли ако не опре ножа до кокала, че и малко след това? Независимо кво приказват тук...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Случи ми се наскоро с двама мой познати, а и някой от намеците им не бяха съвсем завоелирани. И при двамата директно поговорих с тях, и им обясних, че ако ми имат някакви мераци, няма да стане. Ако искат може да си останем просто приятели, ако ли не, тяхна си работа.
Аз си признавам.
Ако не ми върви връзката, то значи имам нужда от нещо друго.
При мен повечето пъти, да не кажа всички, проблемът е липсата на внимание.
Ако се появи някой друг, който да ми прави някви жестове, не чак серенади, писма и некви такива, комплименти например, някакви леки намеци, естествено, че ще ми гали егото и ще се кефя на вниманието.
Обачеее.. До един момент. Връзката означава и поет ангажимент към някого. И получаването на такова внимание от трета страна не е коректно отношение. Така, че ще сложа точката в един момент.
Ако напъните на въпросните познати стигат само до лигави песни и разни комплименти И не си позволяват да се държат нагло,едва ли ще обърна внимание.
Шансът да върна жеста е минимален,естествено,но да вдигам знамената,само защото някой ми е намигнал 2-3 пъти...
Ем,overreaction си е откъдето и да го погледне човек.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
И аз съм на това мнение. Всеки е праведен в собствените си очи. Всеки обича да вярва, че е добър, дори когато не е :д
Sh@dow, навярно ти защитаваш мнението, че жените обичат вниманието и едва ли биха направили нещо по въпроса. Придържай се към него, както каза valdesbg0 'независимо какво приказват тук' ;р
Ще говоря с човека тихо и кротко да ме остави . Ако не подейства ще му дам пълен игнор и това е .
На невинните флиртове пък не обръщам внимание и не ми пречат.
Скоро ми се случи и му обясних, че ако иска да си останем приятели трябва да спре с лигавите съобщения и другите неща, които правеше. Резултат : спря и всичко е чудно и прекрасно. Оказа се разбрах слава богу![]()
Много зависи от отношението на партньора ми към ситуацията. Ако това му пречи и го дразни, ще говоря сериозно с въпросния приятел - или-или.
Но, като цяло, не върви да кажеш на някого "не може да има нищо между нас" така директно, при положение, че той само е правил някакви намеци, които често се схващат грешно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз, ако наистина съм щастлива във връзката си и той знае това, дори няма да разбера, че ме сваля.Просто бих приела закачките му на майтап, така че нищо няма да предприема.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не, просто когато приятел на гаджето ми реши да се опитва да ми пробутва некви номера, предпочитам да го поставя така на мястото му, че да не посяга повече. Като приятеля ми също участваше щото видя що за човек става дума. Не мисля, че някъде виждам оправдание или нещо подобно. Гордост не - но задоволство да видиш тъпата физиономия на човек, който ти се пише приятел, ми е една от любимите гледки.![]()
dgdg
естЕ, че ще го отрежа най-безцеремонно!И на всичкото отгоре ще му говоря само за човечето ми. ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.