.
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Threaded View

Казах нормално според днешните разбирания.. И да, за съжаление над 80% от младите смятат именно дискотеките и домашните партите с напивания до изтриване на паметта за нормално студентство.
    Моето момиче обича да се забавлява и си го позволява, но колкото и доверие да й имам, няма как да ми е безразлично, че излиза на дискотека в друг град без мен или че излиза на кафе с "колеги". Тя е достатъчно съвестна, че да не направи нищо, но помислите си ги има, а алкохолът превръща трезвите желания в пияни действия...

Това едно на ръка, още повече, че съм свикнал, харесва ми и направо обичам да прекарвам време с човека до себе си.. Може да е за 20 мин. на ден, но да е всеки ден. Рядко съм оставял случай, в който да не се видим поне за малко. С други думи дори да не бях чак толкова ревнив, пак не ми е вариант 2 седмици да не мога да я виждам...

Edit: Не мисля, че ще се оженим, ако това имаш предвид под бъдеще.. И двамата сме на 18, тя заминава в един град да учи тази година, аз догодина в друг и тогава вижданията ни ще се разредят още повече... Изобщо по начало "уговорката" на връзката ни беше да изживеем момента и да му се насладим, вместо да мислим за бъдещето.
    Но тази мисъл за разстоянието е прекалено натрапчива и ми се промъква в съзнанието. Имах една връзка от разстояние, в която в рамките на месец и половина с момичето се видяхме 2 пъти и само аз си знам как точно преминаха останалите 45 дни...
    Последно редактирано от The One and Only : 05-26-2013 на 20:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си