Агент не ми трябва, защото човек, ако е решил да прави нещо, ще си го направи, когато си поиска и ако се постарае няма никой да разбере. Това е 30% , ако мога така да го определя, от причината да не искам да поддържам връзката след заминаването й. Останалите 70% са именно факта, че искам да е до мен и да прекарвам време с нея, а не да се виждаме 2 пъти в месеца. Минали са едва 48 часа, откакто не съм я виждал, но вече ми липсва и то много. А тук става въпрос за 5-6 дни еднократно... Ако не мога да се оправя за 5-6 дни как ще се оправя с 14 дни 2 пъти месечно?

@ShtrudeL Да, не сме чак толкова лудо влюбени, че да поддържаме такава връзка и и двамата да се измъчваме, особено ако става въпрос за 5-6 годишен период, докато и двамата учим... Безпредметно е, а ще е много по-добре да си запазим поне 1/2 от приятелските отношения, с които започнахме връзката, защото наистина много държах на нея като приятелка преди всичко да се промени.
Тя е малко луда глава, не е сляпо влюбена в мен и далеч не вижда само мен на хоризонта, така че това с кафетата и дискотеките определено ще си го позволява, а ако не го прави, ще се чувства ограничена и задушена, което не е моята цел...