- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОЩ !
На 20 съм и нямaм ocoбeн oпит в ceĸca,винаги e пpeĸaлeнo ĸpaтĸo и бъpзo.И мeн тoвa мe дoвeждa дo ĸoмплeĸcи.Зaпoзнax ce c eднo нaиcтинa ĸpacивo мoмичe, пepфeĸтнo тялo и xapaĸтep, и свършвам буквално за секунди и след това не мога да го вдигна бързо,а преди срещата съм маструбирал и пак свършвам за секунди....Мушвам 3 пъти и съм готов. Втория път я го вдигна, я не. Последният път даже свърших и за първи път не можах да го вдигна на момента,а чак след 1 час беше готов ама кел файда ...... Преди като свърша първият път и директно сменях презерватива и продължавах (нищо,че пак беше кратко),а сега и това....... просто не знам вече какво да правя .... на лекар ли да ходя ... ??
Kaĸвo дa нaпpaвя, зa дa издъpжa пo-дългo? A и aз пoд бъpзo имaм пpeдвид, чe мнoгo бъpзo cвъpшвaм вcичĸo ?
Моля Ви, дайте съвет. Това ме мъчи от много време.
Повече любовна игра, по малко съсредоточеност на мислите ти върху това което се случва. Можеш да мислиш за самолети или балончета и т.н. Но не забравяй,че все пак си вършиш дълга!
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..