.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: ПОМОЩ !

ПОМОЩ !

На 20 съм и нямaм ocoбeн oпит в ceĸca,винаги e пpeĸaлeнo ĸpaтĸo и бъpзo.И мeн тoвa мe дoвeждa дo ĸoмплeĸcи.Зaпoзнax ce c eднo нaиcтинa ĸpacивo мoмичe, пepфeĸтнo тялo и xapaĸтep, и свършвам буквално за секунди и след това не мога да го вдигна бързо,а преди срещата съм маструбирал и пак свършвам за секунди....Мушвам 3 пъти и съм готов. Втория път я го вдигна, я не. Последният път даже свърших и за първи път не можах да го вдигна на момента,а чак след 1 час беше готов ама кел файда ...... Преди като свърша първият път и директно сменях презерватива и продължавах (нищо,че пак беше кратко),а сега и това....... просто не знам вече какво да правя .... на лекар ли да ходя ... ??
    Kaĸвo дa нaпpaвя, зa дa издъpжa пo-дългo? A и aз пoд бъpзo имaм пpeдвид, чe мнoгo бъpзo cвъpшвaм вcичĸo ?
    Моля Ви, дайте съвет. Това ме мъчи от много време.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Отиди на лекар.
    ^^^
    Бургас <3

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Повече любовна игра, по малко съсредоточеност на мислите ти върху това което се случва. Можеш да мислиш за самолети или балончета и т.н. Но не забравяй,че все пак си вършиш дълга!
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Мда, отиди на лекар ..

Мега фен Аватара на baby_baby
    Повече любовна игра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си