.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Earth...
    Интересно е, че говорите за Опел вс Мерцедес, ама никъде не обсъждате паричките. Мерцедесите са по-скъпи при което за 1 и същи пари гледаш много по-нов Опел вс стар Мерцедес. Ем, Опел разбисе...

Другото което е за какво си купувате Мерцедеси които не са AMG? За същите пари има коли които въобще не им отстъпват. Ама нали трябва да кажеш "Аз имам Мерцедес"... Еснавщината край няма...

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Интересно е, че говорите за Опел вс Мерцедес, ама никъде не обсъждате паричките. Мерцедесите са по-скъпи при което за 1 и същи пари гледаш много по-нов Опел вс стар Мерцедес. Ем, Опел разбисе...

Другото което е за какво си купувате Мерцедеси които не са AMG? За същите пари има коли които въобще не им отстъпват. Ама нали трябва да кажеш "Аз имам Мерцедес"... Еснавщината край няма...
    Нека аз да си карам Е-класата от 95-та, дето вътре пикник мога да си направя, а ти ми се хвали с корсата от 2005-та, дето като пръднеш вътре и припадаш зад волана! На всичкото отгоре при добра поддръжка Е-класата може и 100 години да изкара, а корсата колкото и да си е гледаш, къташ и лъскаш с парцалчето през ден, пак след 15 години е развалина. Което ме подсеща:
    Из форума Опел клуб-българия:"Продавам Опел Корса в идеално състояние, моторът е изправен, по купето няма ръжда. Не, честно, няма!
    Moderator: Потребителят е със забрана за достъп поради опит за измама!"

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    блабла
    Аха... Отговор ли очакваш?

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Аха... Отговор ли очакваш?
    Ъ...?!? К'ъв отговор те гони пък теб?

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Нека аз да си карам Е-класата от 95-та, дето вътре пикник мога да си направя, а ти ми се хвали с корсата от 2005-та, дето като пръднеш вътре и припадаш зад волана! На всичкото отгоре при добра поддръжка Е-класата може и 100 години да изкара, а корсата колкото и да си е гледаш, къташ и лъскаш с парцалчето през ден, пак след 15 години е развалина. Което ме подсеща:
    Из форума Опел клуб-българия:"Продавам Опел Корса в идеално състояние, моторът е изправен, по купето няма ръжда. Не, честно, няма!
    Moderator: Потребителят е със забрана за достъп поради опит за измама!"
    Чел... аз съм отдавна в опел форума, и тва е един тъп виц, дето го знам от 5 години Опел само корса ли правят ??? Да вземем например Insignia OPC ?? Използвани са доста по здрави материали от S-ките на Бенц 2007-2008? Ама не като кажеш опел се сещаш веднага за някой невзрачен изгнил кадет или корса. 126 да е без двигател, опел да не е
    Що на живо съм виждал само 2 инсигний ОПЦ-та, 120 бона опел, а всеки ден някви скучни S-ки 320 500,600, дето на цена са колкото опела? Мне гъзар съм, ще карам S КЛАСА (повечето гъзарчета тва знаят, с класа, дали ще е w140, w220 НЕ ЗНАМ, С КЛАСА Е!) ко ще и на метан да карат... Глупава работа честно казано. Сяка 2ра мутра с с-ка... напрао ми са сере да ги гледам вече. Хуу че има 5-6 амг-та.
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 06-17-2013 на 17:49

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си