.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    ^И що се засягаш лично? Нали знаеш приказката за лисицата и киселото грозде?На мен ми се иска S-ка /ама надали скоро ще имам/. И к'во като си взема вече ще съм мутра ли? Мне... Това си ми е кеф. Голяма, удобна, мощна кола, дето вътре четирима човека сме се разляли като в хола на креслата. През дедовия ми е, че на тебе ти се сере като видиш колко ми е кеф... И друго има. Мерцедесите след двехилядната година не са същите като здравина, както по-старите. Новите модели не са много повече от конкурентите по отношение на здравина и "българоустойчивост". Една идея по-луксозни и изпипани са, но дават дефекти. W124, 123, 116, 140, 190... Това са вечните модели на Мерцедес. 124 си навърта един милион км само със смяна на консумативи... Айде спирам с рекламата, надявам се да си схванал идеята.
    едит: И опелите си имат предимства, де, не го отричам. Доста здрави като двигатели и окачване и евтина поддръжка. Не мога да се сетя за друго, но и това не е малко/особено за наща страна/. И това пак важи за старите им модели...
    Нали схващаш... Коли от различни класи, с различни преимущества, но да се твърди, че по-добре 5 годишен опел, вместо 15 годишен, запазен Мерцедес е... Не знам, за мен е глупаво.
    Последно редактирано от ge6aaaa3 : 06-17-2013 на 18:47

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Коли от различни класи, с различни преимущества, но да се твърди, че по-добре 5 годишен опел, вместо 15 годишен, запазен Мерцедес е... Не знам, за мен е глупаво.
    Това е защото не си карал 5 годишна кола и защото е много важно да кажеш, че имаш Мерцедес. Не може да говориш за класи след като Мерцедеса е 10 години по-стар от Опела. Запазен или не той е на 15 години!

Тц! Кое му е важното да кажа, че имам 15 годишен Мерцедес, който струва 2000лв? Определено няма да се изявя като виден богаташ с подобно нещо... Както ти казах, не ме интересува кой какво си мисли като ме види. Интересува ме да ми е кеф като седна зад волана. Нещо като душевен оргазъм, как да ти кажа... Вътре да не се виждат оголени ламарини, като караш със 120 на магистралата да се чува съвсем лекичкото свистене от вятъра, а когато я настъпиш да се опитва да влиза с вратите в завой. Това ми го предлага 15 годишния мерц, а 5 годишния опел не може. Това е, което АЗ мисля и искам. Ти карай, каквото искаш, не ме вълнува.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    брат, има супер много модели опели със задно, любимеца ми е Omega. То Manta, Commodore, Kadett A,B,C,D, Diplomat... Аз съм 1 и 80 висок, 95 кила, в Astra F-ката ми е супер просторно... опъвам се на седалката. Мисълта ми е че всеки е с различен вкус. Мерцедес караш ти, който попринцип марката е конкурентна само с БМВ, а аз карам опел. Фенове сме значи мерцедеса ти е 15 годишен опела ми е 21 годишен. (Една от първите F-ки) да мечтая си за комби като моето фейслифт фулл екстри, но не си взимам... що ли ? мойто си е мойо Така си и ти предполагам. Затова недей се ядосва
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 06-18-2013 на 20:24

Нещо сме сме се разбрали. Не се ядосвам-изказвам и защитавам мнение. И да - всеки с вкуса си.

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Всичко си е до късмет дали ще случиш на добре поддържана и читава кола. На мнение съм, че дизела е по-доброто решение, дали ще е сди или тди ти решаваш. Успех!
    И аз съм фен на дизела но като цяло той е и по-тежък за поддръжка спрямо бензина. Това което, ще спестиш от гориво ще отиде за филтри и прочие. Относно избора на кола наистина покупката на кола втора ръка е въпрос на късмет. Най-добре е човек отвън да ти я подбере (Германия най-добре там хората не крият километри и повечето са сервизирани наистина е да взет им е животеца но..) и да ти я натовари на автовоз. Сега дали ще е Голф4, Сеат Леон, Шкода, Ауди А3 двигателят е един и същ. 1.9 ТДИ е може би най-добрият двигател за този клас коли но за 2К или 3К хубаво 1.9 ТДИ в България няма да намериш. За първа кола аз лично бих избрал Полото.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от TIFOSO Виж мнението
    Най-добре е човек отвън да ти я подбере и да ти я натовари на автовоз.
    После се чудите защо в България средната заплата била 200-500-2000лв...

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    После се чудите защо в България средната заплата била 200-500-2000лв...
    Какво се опита да напишеш?

Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението
    Колело !!!!!! Жена с кола е страшно !
    Това, че повечето шофьорkи са си чисти камикадзета не означава, че всички са такива. Не разбирам и злобата към благоевградчаните Аз лично предпочитам Опел-а като за първа кола, за мен бих си взела Audi A3
    Последно редактирано от ladyshrew : 07-10-2013 на 13:29

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от TIFOSO Виж мнението
    Какво се опита да напишеш?
    Аз какво съм написал съм написал. Това, че не можеш да го разбереш е друг въпрос. Може би точно това поста ми подчертаваше!!!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си