.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Unhappy моля помогнете ми

вчера питах майка си дали може да си оформя веждите или да отида на козметик .. тя ми каза , че съм още малка ,а аз съм на 11 така .. и днес преди час и нещо взех пинсетата и огледалцето и си го оформих ..не съм и казвала за това тогава се притесних не знам как да и кажа и дали ще ми се скара и така моля ви помогнете ми ..

Майка ти тъпа или сляпа е? Мислиш ли, че и сама няма да забележи и ще се налага да и казваш?

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Няма да ти се скара за такова нещо. Не се притеснявай напразно. Просто й се покажи и й кажи: "Добре ли съм ги направила?", а тя ще ти даде мнение, предполагам, и ако има нужда, ще оформи още.

според мен трябва да и кажеш или ако не искаш направи си бретон така няма да забележи поне 3 дена

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    е и да не искаш ще забележи, обаче е много тъпо да не ти дава
    не мисля, че ще ти се скара

Голям фен Аватара на JuStElly
    Да не я беше питала, по - добре да си ги беше направила... сега е малко гадно така като ти е казала да не ги пипаш и ти да й се покажеш със тях, обаче в крайна сметка ти ще си ги носиш. Едва ли ще ти се скара.

Е, какво стана? ;д
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

засега не съм и казала и да и кажа какво изобщо да и кажа .. приятелките ми забелязаха тя вчера пътуваше и не е забелязала ..какво да и кажа според вас

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Bojidaralina Виж мнението
    според мен трябва да и кажеш или ако не искаш направи си бретон така няма да забележи поне 3 дена

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от chtlsy Виж мнението
    Майка ти тъпа или сляпа е? Мислиш ли, че и сама няма да забележи и ще се налага да и казваш?
    +1
    А и хубаво, че си си ги направила (и аз така щях да постъпя), ама преди това да беше помислила какво ще й кажеш, да беше се сетила, че ще ти се скара (предполагам) и чак тогава да си ги беше оправила.
    Иначе няма какво толкова да й кажеш, просто й се "показваш", тя ще забележи, ще те пита какво си си направила на веждите, ще ти се скара, може и да те накаже и след една седмица ще й мине....
    Цитирай Първоначално написано от Bojidaralina Виж мнението
    Недей, недей, че ще вземе да те послуша.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Ако не си се направила на палячо, едва ли ще ти се сърди жената.
    Das Feuer liebt mich

какво според вас да и кажа ...вие какво казахте на вашите майки когато искахте да си ги оформите

Може да кажеш нещо от сорта на "Знам, че ти беше против, но аз така се харесвам повече..." Ако е готина, попитай я за съвет, как да си го оформяш, колко често, какво да правиш, за да не те боли и т.н. Ако ли пък не - бързо сменяй темата. ;д
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си