- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- бенки ... ПОМОЩ :)) !!
Здравейте ,нова съм тук и реших да разгледам какво сте споделяли и ми стана доста интересно и реших да се включа при васИмам един проблем ,който искам да го реша
Имам бенки на лицето ,ако някой знае някакъв начин за премахване ,освен операция ? Благодаря ви предварително
))
Не мисля, че има друг начин освен операция или лазер.![]()
трябва и да изчакаш до 18 години и тогава да отидеш на дерматолог да се посъветваш
Мисля, че няма друг начин за махане на бенки, освен операция.
Аз също имам, но много си ги харесвам, по тялото имам някои, които искам да махна...има много бабини методи, но ако трябва да сме честни има само един изход: операция...
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Всичките тия бабини методи са изключително опасни. Не се пипа нищо.
Не знам дали си наясно но бенката е доброкачествено образование, което при претърпяване на някакви промени, раздразване или нещо такова може да се превърне в злокачествено образование,по-известно като меланом.
най-добре е първо да се посети дерматолог,за да прецени той ДАЛИ може и кой е най-добрият метод за премхването.
Тея ''Бабини Методи'' са пълни глупости!
Бенките нито се пипат, нито се чешат или раздразват.
Така,че само операция, но ако толкоз те дразнят изчакай поне до 18 години или 16!