- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Наркотици!
Като започнат сами да си изкарват парите, тогава да пушат коз.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
100 пъти дъвкана тема.. просто това,което написах нито един не го разбра както трябваше да е,обясних,стига толкова...
Ами как да го коментирам......ако видя такива младежи може и да им взема джонката да я пробвамЧе отдавна не съм
А иначе по темата на въпроса ти , не ми пука за останалите , нека да се спасява всеки както си искаКойто се прави на защитник на природата и света няма да стигне доникъде , света е изпълнен с агресия и неспогодби по рано разбери по добре за теб
Обели си един банан и обратно в клетката, примат! Неспогодбите съществуват за кухи кретени като теб. Ако света действително е създаден, за да може всеки да налага агресивната си воля в/у околните и природата, то по-добре си тегли един в празната глава, не зацепваш ли? Разбира се, че не. Обратно в клетката, примат!
Всеки сам си има глава на раменете и всеки сам може да направи избор за това какво прави.... но лошото е че последствията от избора който си направил винаги те застигат все някога и тогава няма връщане назад. Затова преди да направиш нещо толкова глупаво винаги мисли за последствията ,защoтo като те застигнат оставаш само със своите самосъжеления. Това ще кажа по тази тема.
като толкова ви пречат , що не отидете и не им направите забележка и не ми почетете малко конско относно това ? А само пишете по форумите. баси