.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Kakwo mislite ??

Оф мале ... момичето говори, че по-нататък би желала да има семейство с него. Кво толко не разбрахте? Не е тръгнала сега да ражда.
    А относно въпроса ти, 7 месеца са си доста и за момче е доста странно да не иска. Малко тъп въпрос, ама поне свирки не е ли имало?

Супер фен Аватара на tireheb
    ако дори си му намекнала, че "искаш да имаш бебе от него" - директно забрави дори да е погледне сексуално, ахаха

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Може би не е толкова опитен в леглото.. все пак е момче,кое момче не иска да бъде в по-интимни отношения с приятелката си,а и 7 месеца са си достатъчно време.Явно в него има някакви притеснения,съмнява ме да е заради предишните ти партньори.

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    ако дори си му намекнала, че "искаш да имаш бебе от него" - директно забрави дори да е погледне сексуално, ахаха
    Напротив той го знае, дори ми каза, че ще е със мен. (sun)

Цитирай Първоначално написано от CharovnikaOtOz Виж мнението
    може да не иска да легне с теб от страх да не се изложи след като си по-опитна само че просто трябва да го успокоиш да не се притеснява от това и че си с него не заради секса а заради самия него а и щом има голяма любов доставянето на удоволствие се научава много по-лесно
    това за бебето засега го запази за себе си
    Мисля, че и това е факт.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си