- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Ами имам си приятел даже наскоро направихме и 3 месеца. Той е първото сериозно момче в живота ми, отнася се сериозно с мен почти всеки ден или аз съм в тях при техните или той в нас при нашите абе изобщо постоянно сме заедно. Той ми е първи в доста отношения (ако се сещате) и го заобичах. И сега не мога и ден без него. Чувствата ни са заимни, но проблемът ми е, че той завърши и сега краят на август заминава да учи в Дания. Аз съм доста по-малкичка от него и въпросът ми е когато заминава дали ще е по-добре да се разделим, защото съм чувала че връзки от разстояние няма, или пък да остана с него, все пак той ще се връща и ходих по доста гледачи и когато съм питала за него ми казват винаги че ще си останем заедно и връзката ни ще продължи доста време. Но все пак се колебая ..
смисъл?
какво ще рече това ?
Не се притеснявай излишно. Трудно ще е, но не и невъзможно. В крайна сметка каквото има да става ще става, не го мисли, като замине ще се върне, после пак така... Иии сами ще разберете в един момент дали ви устройва или не.![]()
Нищо не пречи да опитате, пък ако не се получи - разделяте се и всеки си търси щастието на друго място.
Приятелят на сестра ми е една година по-голям от нея. Сега той учи медицина в Германия, сестра ми ще учи същата специалност във Франция. Дори след като тя завърши, те ще са далеч един от друг. И то в продължение на поне пет години. Но това не им пречи да са заедно. Много се обичат, много се радвам, че се намериха. Тяхната любов е по-голяма от разстоянието. Ако и вашата е, ще се справите.
Щом го обичаш, не трябва изобщо да ти минава такъв въпрос през ума.
Вярно, заминава за Х време, но нали ще се върне и пак ще сте си заедно. Предполага се, че сте си изградили поне едно малко доверие и ще можете да издържите, само с разговори по скайп, примерно.
Изобщо не мога да разбера защо при появата на каквото и да е изпитание, повечето веднага се опитват да хванат шорткъта и да се измъкнат от връзка и отговорност.
Уж много се обичате, уж всичко е прекрасно, но пред перспективата да прекарвате повечето време разделени, веднага свириш отбой и край на мача (сега разбра ли какво има предвид MarkKnight?).
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last