Здравейте, приятели. Преди време бях писал теми относно отношенията ми с едно момиче. Но ,уви сега темата ми пак е за същото момиче. С нея се познавме от година и половина, разбираме се супер добре, с изключение на моментите в който съм ядосан и оцапвам положението. Но колкото и пъти да пре*бавам всичко тя винаги ми прощава. Последния път ( преди 3-4 месеца) се скарахме много жестоко, казахме си много истини и тежки неща. Помислих, че всичко приключи. Но наскоро когати си бях в родния ми град и писах просто : " ай да се видим" . НЕ се и съмнявах, че тя ще се съгласи. Както и да е видяхме се, всичко беше 6. И оттогава досега си пишем пак почти всеки ден. Сладко е когато не и пиша 3-4 дена и тя ми пише първа нещо от сорта на " слънцеееееееееее, ще ме забравиш" Като цяло тя се държи много добре с мен. Дори ме вика лятото да и ида на гости, говори ми как ще стоим на плажа и ще гледаме изгрева, такива неща.
НО, за нея съм само приятел и въпреки,че тя знае че имам повече от приятелски чувства към нея не се отдръпна. Когато се видяхме тя първа ме попита дали си имам приятелка... естествено не и отговорих точно с "да" или "не". Когато аз я попитах дали си има приятел ми каза- " уж имам но не съм сигруна и аз" Цялото това нещо ме обърва адски. Държи се чудесно с мен въпреки всички гадории който съм и казвал и правил. Мега детнската ми постъпка от скоро- бях писал коментар на една нейна снимка и нещо пак бях ядосан и не знам защо, но го изтрих. И тя пак направо полудя. Каза че моя коментар я е накарал да се усмихне същата сутринта... дори ми се молеше да си го напиша пак Обърква ме точно факта, че понякога се държа като пълния боклук и тя въпреки това ме иска в живота и. Казвала ми е, че не иска да ме губи, че ме иска в живота и, че държи на мен, че никога не е прощавала толкова на момче и не се е молела така дори на техните.
Ще съм ви благодарен ако ми дадете някакъв съвет. Тя си има уж приятел, продължава да ми пише, да прави планове занапред. Според мен за нея не съм " просто приятел' и го е доказала с посъпките си. Проблема е, че сме от различни градове и не се виждаме често. Според вас как да се държа от тук нататък? По отдръпнато? Последния път ми беше малко сдухано и бях по студен, тя веднага усети и ме попита " какво ми е ".... Дали има някакъв шанс да бъдем заедно?
Благодаря за отделеното време И се извинявам ако има правописни грешки.