Здравейте. От голям град съм на 16 години. Момче. До сега не съм имал връзка. Не, не си мислете , че съм самотен . Радвам си се на живота без проблеми. Мисля , че вече съм готов за сериозна връзка . Красив съм , добре изглеждащ , доста момичета са ме харесвали , но все нещо не се е получавало ( дори някои , които моите приятели си мечтаят да ги харесат мен си ме бяха харесали , но тъй като не си изиграх картите добре всичко се прецака ). Въпроса ми е как като си харесаш някоя мома тряя' да се запознаеш с нея и да се хванете. От години слушам как фр-тата ми си говорят , той се зарибява с оная , а пък другия с другата. Още от тогава не ми е ставало ясно как става това.
Да речем , че сте си харесали някое напълно непознато момиче от вашето училище. Как се сближавате с нея?
На мен ми звучи тъпо да ида и да и кажа " Здрасти искам да се запознаем " или да я намеря във фейсбук и да и пиша
" Здравей, как си ". Или пък ако се срещнете навън как успявате да запазите контакт с нея. Мисля , че схванахте мисълта ми.