.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Red face Храна...Риби

Така здравейте на всички запитването ми е следното...имам рибки,но проблема е там че няма на кого да ги оставя през лятото и се чудех дали има някаква система или не знам метод, по които рибките сами да се хранят или да се спуска храна през определен период от време не знам идеите от вас

http://www.ebay.com/itm/Automatic-Au...item2a187b1667 надявам се, че търсиш нещо подобно

малко по-евтин вариант
    http://www.ebay.com/itm/Automatic-Ma...80799346279%26

те са що годе еднакви, но едва ли цяло лято ще издържат някой ще трябва да ги презарежда

Мега фен Аватара на tori
    Извади ключ на близък приятел.

То храненето е лесна работа, водата кой ще ти сменя??

Автоматични хранилки за риби се продават почти във всеки зоомагазин. Но ако отсъстваш цяло лято, смятай си рибите за умрели и аквариума за зеленясал и пълен с водорасли.

Голям фен Аватара на s40t4
    Или извади ключ на близък приятел или го дай на някой приятел да ти ги гледа временно, ако искаш да имаш рибки де..

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Голям фен Аватара на JuStElly
    Най - малкото може някоя съседка да ти ги гледа... дай ги на някой приятел, на баба ти и дядо ти, на братовчедите.. варианти колкото искаш... В най - лошия ще си купиш нови риби в края на лятото ;Д

Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Най - малкото може някоя съседка да ти ги гледа... дай ги на някой приятел, на баба ти и дядо ти, на братовчедите.. варианти колкото искаш... В най - лошия ще си купиш нови риби в края на лятото ;Д

Както казах няма на кого да ги оставя така че това не е вариант !!!

ако съседите ти са свестни или има някоя бабка която е любезна с теб извади и един ключ обясни и какво да прави в кои дни да ги храни кога да чисти аквариума и т.н. иначе ще се сбогуваш с рибките си и трябва да си вземеш нови

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си