.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

melly_252812019899
    Guest

Искам да ме хареса , но как ...?

Здравейте .... виждам че този сайт помага на много тийнове и реших и аз да питам нещо ..? Тоест 2 неща ..
    1.Дали ме харесва ?
    2.Какво да направя за да ме харсеват ..?
    1.Значи това момче започнах да го харесвам от около 1 месец ..много е хубав , умен , сладък ... Но как така стана и изведнъж започнахме да се събираме заедно с общите приятели ..Малко е глупаво от негова страна , щото той постоянно ме садва и таса нататък но само за пред другите , а иначе ката си пишем по скайп , фейс или сме само двамата се държи добре ..... Забалязала съм , че ме поглежда така ,, и като види че се обръщам и си маха погледа .. Какво ли значи ..?
    2.Всички ми казват колко съм гадна , грозна и т.н. , аз не мисля така (не че съм с високо самочувствие) , имам нормално дълга коса , хубав стил и т.н. ,какво ми има нз ..който ме види ми казва че съм гадна ...а когото съм с някой от тях на саме ми казват че съм мн яка и се базикат с мен ...! Но защо ..? Кажете ми какво да правя за да започнат и мен да ме харесват момчетата ...)

хей, не знам дали те харесва, наистина, момчетата са много странни...знам, че звучи супер банално, но бъди себе си и ще се намери човек, който наистина да те харесва и цени...просто не мисли постоянно колко ще бъде яко да си имаш гадже и така точно в момента, в който наистина най-малко си очаквала, ще се запознаеш или ще опознаеш някой, който и на теб наистина ще ти хареса

Не те харесва. Просто се увлича по компанията, че те гъбаркат и той се включва, че да не е по-назад.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Или е толкова недорасъл,че така си показва симпатиите,или за него си просто момиче от компанията.Не знам кое е по-гадно,но първия вариант ми напомня за гаджето ми от детската градина,което ми крадеше играчките. Както и да е,недей да губиш самочувствие заради хорското мнение.Бъди себе си и ще намериш човека,който ще те обикне такава,каквато си.Колкото до приятеля ти,едва ли би искала да имаш нещо общо с момче,което ти се подиграва пред приятелите ти.Не се занимавай,останете приятели.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Възможно е да те харесва, възможно е и да не те.
    Но по-скоро ми се струва, че не те харесва. А е някакъв малък тип, който за да го смятат за интересен и забавен, наранява чувствата на отсрещния. Така, че не заслужаваш такъв двуличен човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си