- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Страх.....Имам ли основание да се притеснявам?
btw знаеш ли от кое най-много ме е страх... по-точно не както ти каза да ме примамват с разни предложения,а евентуално от някакво нападение директно и примерно да ме набутат в някоя кола....нз може би фантазирам,но и такива мисли минават през главата ми..
Какво има да те е срам пък от полицията на тях това им е работата . Отиваш там и казавш че имаш съмнения че дадено лице те следи . Най-вероятно ще поискат да го опишеш как изглежда за да си направят те сметката . Но ако отидеш там и просто кажеш че те следят без да можеш да го опишеш дори няма как да ти помогнат . Но пък може всичко да е просто плод на въображението ти . Ако не си убедена напълно че те следи въпросният циганин никой няма да те вземат на сериозно .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-30-2013 на 08:17
......
А пък според мен всичко просто е плод на въобразжението ти от самата уплаха .
а това според теб вазможно ли е както си го мисля, да ме нападнат посред бял ден директно и примерно да ме набутат в някоя кола...питам просто за мнение защото определено сам много уплашена....
А възможно ли е ти просто да си измисляш цялата тая история ?
Днес всичко е възможно но по скоро биха опитали да те омаят само с думи и обещания .
Пак ти казвам според мен просто си въобразяваш и си се филмирала доста след като на практика нищо не ти се е случило .
Подкрепям момичето със сините очи. Щом случката е от повече от месец, според мен опасността е отминала. Нали си нямала вести от цигания след това?
Здравей!
Страховете ти са неоснователни. Съветите, които ти дават останалите потребители няма да ти помогнат, напротив: ще засилят тревожността ти. Безмислено е да сменяваш маршрута, да си купуваш оръжие, да се движиш в компания. Ти не страдаш от маниакална параноя, пък и съм сигурен, че не искаш да я развиеш! Така че, моля, ако обичаш, дай си сметка, че случилото се е просто част от натовареното ежедневие.
В полицията няма смисъл да ходиш, тъй като срещу теб не е извършено абсолютно никакво насилие (дори и на психична основа). Ти си бяло момиче, имаш семейство и, така да се каже, социалният ти статус не е удобен за похищение. Грешката, която си допуснала е, че си изразила несигурност. А тя се усеща дори от животните, та какво остава за един неграмотен циганин, разбира се, ще я усети. Ако попаднеш в подобна ситуация отново не давай на страха да те завладее! Бъди уверена и спокойна в себе си. Не търси място, където да се скриеш и недей да забързваш крачка, защото точно тези реакции те правят потенциална жертва! Питаш: дали е възможно да ме набутат в кола? Невъзможни неща няма! Възможно е да те бутне кола, докато пресичаш на пешоходната пътека. Какво? Ще спреш ли да пресичаш, само защото е възможно? Разгледай внимателно страховете си и ще разбереш колко смешни и неоснователни са — страхът на една объркана душа.
Ако наистина си много уплашена полезно ще бъде за теб да се консултираш с психотерапевт. Една/две сесии ще бъдат достатъчни, за да се възтановиш от шока и върнеш предишния си начин на живот/мислене. Ако нямаш финансова възможност, която се изразява в 40-сет лева (толкова ти трябват) пиши ми да ти пратя на лични психотерапевт, с когото може да се консултираш безплатно по интернет.
Усмихни се!![]()
пази се от изнасилване и отвличане, избягвай да излизаш навън когато е тъмно, а през денят избягвай да минаваш през безлюдни места, също така когато вървиш по улиците, не стой близо до платното, защото иначе ще бъде по-лесно за евентуални похитители да спрат с автомобил и да те вкарат в него, затова ходи по онези тротоари където има паркирани автомобили или най-малкото ходи плътно до сградите т.е. не стой в близост до пътното платно, и най-вече винаги бъди нащрек - внимавай да не би някой да те следи или да те дебне, ако забележиш някой такъв, тогава побързай да промениш курса във/към възможно най-безопасна посока, а в случай на опасност ускори темпото/бягай
Последно редактирано от npp : 05-30-2013 на 09:09
Ох, ма той чак с колело бил! Стана ми смешно. Ти как мислиш? Минават по улицата и отвличат наред засукани жени, така ли? Ами...ако сбъркат и отвлекат дъщерята на кмета? Успокой се! Никой не иска да те отвлече. Дори е смешно да го коментираме. Трябва да се съсредноточиш върху това, че страховете ти са неоснователни, а не върху това какво може да ти се случи, защото, както са казали старите хора на страха очите са голями.
+1 за горният коментар
Рискуваш не да те отвлечат а да развиш някакво страхова невроза или там както се казва .
Според мен е иска анални ласки, носи си тубичка с лубрикант.
n00bs
Наеми си бодигард примерно
Офффф вече много влизаш във филма
Май не се нуждаеш от полиицията а от психолог
Освен това той само те е оглеждал ,нали не мислиш че всеки който те оглежда иска да те отвлече
Стига с тая параноя вече от това което прочетох никой не те следи всичок е просто плод на твойте страхове .
Това момиче е на не повече от 15 години, мога да се обзаложа дори!
Прекалено много си се филмирала душко, карай го по-леко, може просто да те е оглеждал 'щото си му хванала окото.Циганите са нагли и не им пука, че го показват..
Никой няма да те отвлече, ако спреш филмите ще ти е още по-лесно да го проумееш. Нямаш причина за паника, успокой се, жива си, здрава си... don't worry![]()
exee...не съм на 15; а ти на 43 ли си?
Едно 24 годишно момиче няма да търси помощ из тийн форуми където повечето няма как да ти помогнат
Или тука ни гъбаркаш нещо ?
Ако не е така просто ти трябва консултация с терепевт
И то в тоя разделНе знам дали през живота си, си виждала сутеньор, ама те ходят с коли. Или те е страх да не те качи на рамката на колелото и никой да не забеелжи това ?
n00bs
А и не виждам защо я е страх от малко междурасов секс![]()
n00bs
Опитах се да бъда максимално полезен и обективен. Явно е, че или си уплашила твърде много, или с тези провокативни въпроси целиш да убиеш време и да се посмееш на чужд гръб. Надявам се да е второто. За последен път се намесвам в темата. Вече ти ще си прецениш дали да се вслушаш в думите ми или да продължиш с проекциите си.
Лек ден, а ето и поздравче http://vbox7.com/play:17c23b6cd2 Free yuor mind!![]()
не прекалявайте с увещанията че положението е безопасно, защото много пъти дори и в столицата е имало случаи на отвличане на млади момичета от страна на чешити и то на оживено място посред бял ден, закарвали са ги в някакъв апартамент или друго помещение и са ги държали там заключени дори в продължение на дни, като в немалко от случаите са успявали да заставят/(из-)насилват сексуално отвлечените момичета множество пъти/систематично, преди време имаше дори случай, в който момичето до такава степен не издържало на сексуалното насилие че скочило от балкона на апартамента, който се намирал на третият или четвъртият етаж(не помня с точност) на жилищен блок, понеже трима възрастни чешити я отвлякли и я държали там в продължение на няколко дена насилвайки я системно
Последно редактирано от npp : 05-30-2013 на 11:29