- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Страх.....Имам ли основание да се притеснявам?
........
Последно редактирано от girl_12 : 06-06-2013 на 09:23
Разликата между моите и твоите мнения, е че твоите изобилстват от обиди, а колкото до останалите потребители не е уместно да се заяждаш с тях ! Това ,че съм благодарила на npp, не е основание да се заяждаш и с него! Според мен момчето е добро,възпитано и не обижда,което е много важно при нормално общуване между хора, без значение на каква тема!!!!! Това е от мен.
Последно редактирано от girl_12 : 06-06-2013 на 09:31
естествено, че не............
Говориш за заяждане и обиди, сякаш някой иска да се занимава с теб. Ако целеше някой да те засегне - да. Но в случая правим искрени констатации, имаме лошо мнение за теб и смятаме, че точно кусурите ти са причина за проблемът в темата. Ама в крайна сметка темата си е твоя, ти търсиш съвет. Можеш да си затваряш очите за каквото си пожелаеш.
Но е много яко как егото ти стана по-важно от проблема ти на улицата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
"Говориш за заяждане и обиди, сякаш някой иска да се занимава с теб" - точно така, заяждането и обидите личат и са открито изразени в мнението на някои хора тук; а това,че имате лошо мнение за мен си е ваша работа! Аз също имам лошо мнение за вас! Единствената ми забележка към вас е да не обиждате и да си подбирате думите при общуване, но вие изглежда не го разбрахте! И пак ще повторя,че най-доброто момче тук е npp.
Все ми е тая. Да беше на 15, та като ти кажем нещо на криво, само това да четеш, без да ти се събужда самокритичността - окей. Ма ти имаш претенциите да си по-възрастна и зряла. Аз с нараненото ти его нямам намерение да се боря. Успех с проблема ти там, щото мен не ме касае и квото съм имал да казвам, съм го казал. На твоите плещи си лежи да го решаваш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
.......
Последно редактирано от girl_12 : 06-06-2013 на 11:36
Относно критиката искам да кажа,че не съм забранила да ме критикувате, но не по този начин, с непрекъснатите обиди! Точно тук не мога да се разбера с вас! Мисля, че възпитаните хора имат по- тактични и интилигентни начини да изразят критика! Не смятам че обиждането е начина! Критиката може да се изрази възпитано!
и да допълня, не ми е приятно да общувам с хора,които използват в речника си обиди! За мен възпитанието е много важно!Затова го споменавам!
кого лично съм нарекла така поименно?
Не е важно кво мислиш, важно е кво изричаш, а? Ма псевдоморалът ти вече беше обсъден.
Стигам до извода,че с вас човек не може да се разбере! Заядливи сте и търсите непрекъснато поводи за заяждане! Провокирате човек изглежда нарочно ,което никак не е добре, както каза npp !
Последно редактирано от girl_12 : 06-06-2013 на 11:36
исках да кажа че ако се обиждаш от нашето мнение, това само издава че го цениш, щом го цениш това показва, че мислиш че Чачо и доктора са интелигентни............... а в същото време ни наричаш невъзпитани и неинтелигентни, защото обиждаме ............. леле стана доста объркано.
Разбира се ,че става объркано.........така може да си спорим и до другата година........
по-умния отстъпва............. амин ...........хихи
но мнението ми е категорично: Стигам до извода,че с вас човек не може да се разбере! Заядливи сте и търсите непрекъснато поводи за заяждане! Провокирате човек изглежда нарочно ,което никак не е добре, както каза npp !
ама, че аз до сега не съм имал намерение да се заяждам, просто си говорим .................... но ти го приемаш като заяждане. ................. проблема тогава в другите ли е или в е тебе.
Първо, нито ми пречи да ме мислят за невъзпитан, нито за заядлив. Тва в твоята глава са пороци, мен не ме бърка. Както би казал доктора, не желая да се идентифицирам по такъв начин. Казал съм квото мисля, а не каквото смятам, че ще постигне определен ефект. Емоционалното ти отношение към думите ми не ме касае.
Както и да е, темата отдавна не е за страхът ти, а дали ще се вгледаш в емоционалната си (не)зрялост е твой личен избор. Аз само посочвам, че проблемът ти, в моите очи, е там.
като казвам това "Стигам до извода,че с вас човек не може да се разбере! Заядливи сте и търсите непрекъснато поводи за заяждане! Провокирате човек изглежда нарочно ,което никак не е добре, както каза npp !" имам в предвид, че тук масово се заяждат, а сега друг е въпроса че има и изключения между потребителите........
но основното ми мнение си е това: Стигам до извода,че с вас човек не може да се разбере! Заядливи сте и търсите непрекъснато поводи за заяждане! Провокирате човек изглежда нарочно ,което никак не е добре, както каза npp !
Последно редактирано от girl_12 : 06-06-2013 на 12:06
Уважавам мнения написани и изказани по нормален и възпитан начин,останалите не искам да ги коментирам! Преценявам ,че не заслужават моето внимание !