.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 159
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от girl_12 Виж мнението
    Единственото момче, което ме защити
    да защитаваш глупостта не е добродетел, нито любов. .......................... не казвам че това което си написала е глупост, просто говоря изобщо.
    Последно редактирано от defender : 06-06-2013 на 09:19

........
    Последно редактирано от girl_12 : 06-06-2013 на 09:23

Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Как само си изтри коментара, мизерен трол. Казваш че не съм този, които ще ти казва какво да пишеш. Нали осъзнаваш че с това правиш точно същото спрямо мен - казваш ми какво да пиша и какво да не пиша?

Както и да е, мнението ми стои, подкрепено с аргументи. Това обаче няма никакво значение, тъй като колкото и коментари да напиша, ти пак ще си останеш тъпа, и пак ще си реагираш по своему.
    А ако си беше направила труда да прочетеш някои мнения на нпп, дето го преследвали демони и имал температура над 300 градуса (и тук не се бъзикам), дали щеше да го превъзнасяш толкова?
    Разликата между моите и твоите мнения, е че твоите изобилстват от обиди, а колкото до останалите потребители не е уместно да се заяждаш с тях ! Това ,че съм благодарила на npp, не е основание да се заяждаш и с него! Според мен момчето е добро,възпитано и не обижда,което е много важно при нормално общуване между хора, без значение на каква тема!!!!! Това е от мен.
    Последно редактирано от girl_12 : 06-06-2013 на 09:31

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    да защитаваш глупостта не е добродетел, нито любов. .......................... не казвам че това което си написала е глупост, просто говоря изобщо.
    а да се обижда добродетел ли е? Това ли е начина да се общува?

Мега фен
    естествено, че не............

Мега фен Аватара на Chacho
    Говориш за заяждане и обиди, сякаш някой иска да се занимава с теб. Ако целеше някой да те засегне - да. Но в случая правим искрени констатации, имаме лошо мнение за теб и смятаме, че точно кусурите ти са причина за проблемът в темата. Ама в крайна сметка темата си е твоя, ти търсиш съвет. Можеш да си затваряш очите за каквото си пожелаеш.

Но е много яко как егото ти стана по-важно от проблема ти на улицата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

"Говориш за заяждане и обиди, сякаш някой иска да се занимава с теб" - точно така, заяждането и обидите личат и са открито изразени в мнението на някои хора тук; а това,че имате лошо мнение за мен си е ваша работа! Аз също имам лошо мнение за вас! Единствената ми забележка към вас е да не обиждате и да си подбирате думите при общуване, но вие изглежда не го разбрахте! И пак ще повторя,че най-доброто момче тук е npp.

Все ми е тая. Да беше на 15, та като ти кажем нещо на криво, само това да четеш, без да ти се събужда самокритичността - окей. Ма ти имаш претенциите да си по-възрастна и зряла. Аз с нараненото ти его нямам намерение да се боря. Успех с проблема ти там, щото мен не ме касае и квото съм имал да казвам, съм го казал. На твоите плещи си лежи да го решаваш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

.......
    Последно редактирано от girl_12 : 06-06-2013 на 11:36

Относно критиката искам да кажа,че не съм забранила да ме критикувате, но не по този начин, с непрекъснатите обиди! Точно тук не мога да се разбера с вас! Мисля, че възпитаните хора имат по- тактични и интилигентни начини да изразят критика! Не смятам че обиждането е начина! Критиката може да се изрази възпитано!

и да допълня, не ми е приятно да общувам с хора,които използват в речника си обиди! За мен възпитанието е много важно!Затова го споменавам!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от girl_12 Виж мнението
    Относно критиката искам да кажа,че не съм забранила да ме критикувате, но не по този начин, с непрекъснатите обиди! Точно тук не мога да се разбера с вас! Мисля, че възпитаните хора имат по- тактични и интилигентни начини да изразят критика! Не смятам че обиждането е начина! Критиката може да се изрази възпитано!
    ето че и ти обиди,............ току що нарече няколко човека невъзпитани и неинтелигентни................. хихи ............ ;(
    Последно редактирано от defender : 06-06-2013 на 11:31

кого лично съм нарекла така поименно?

Не е важно кво мислиш, важно е кво изричаш, а? Ма псевдоморалът ти вече беше обсъден.

Стигам до извода,че с вас човек не може да се разбере! Заядливи сте и търсите непрекъснато поводи за заяждане! Провокирате човек изглежда нарочно ,което никак не е добре, както каза npp !
    Последно редактирано от girl_12 : 06-06-2013 на 11:36

Мега фен
    исках да кажа че ако се обиждаш от нашето мнение, това само издава че го цениш, щом го цениш това показва, че мислиш че Чачо и доктора са интелигентни............... а в същото време ни наричаш невъзпитани и неинтелигентни, защото обиждаме ............. леле стана доста объркано.

Разбира се ,че става объркано.........така може да си спорим и до другата година........

Мега фен
    по-умния отстъпва............. амин ...........хихи

но мнението ми е категорично: Стигам до извода,че с вас човек не може да се разбере! Заядливи сте и търсите непрекъснато поводи за заяждане! Провокирате човек изглежда нарочно ,което никак не е добре, както каза npp !

Мега фен
    ама, че аз до сега не съм имал намерение да се заяждам, просто си говорим .................... но ти го приемаш като заяждане. ................. проблема тогава в другите ли е или в е тебе.

Първо, нито ми пречи да ме мислят за невъзпитан, нито за заядлив. Тва в твоята глава са пороци, мен не ме бърка. Както би казал доктора, не желая да се идентифицирам по такъв начин. Казал съм квото мисля, а не каквото смятам, че ще постигне определен ефект. Емоционалното ти отношение към думите ми не ме касае.

Както и да е, темата отдавна не е за страхът ти, а дали ще се вгледаш в емоционалната си (не)зрялост е твой личен избор. Аз само посочвам, че проблемът ти, в моите очи, е там.

като казвам това "Стигам до извода,че с вас човек не може да се разбере! Заядливи сте и търсите непрекъснато поводи за заяждане! Провокирате човек изглежда нарочно ,което никак не е добре, както каза npp !" имам в предвид, че тук масово се заяждат, а сега друг е въпроса че има и изключения между потребителите........

но основното ми мнение си е това: Стигам до извода,че с вас човек не може да се разбере! Заядливи сте и търсите непрекъснато поводи за заяждане! Провокирате човек изглежда нарочно ,което никак не е добре, както каза npp !
    Последно редактирано от girl_12 : 06-06-2013 на 12:06

Уважавам мнения написани и изказани по нормален и възпитан начин,останалите не искам да ги коментирам! Преценявам ,че не заслужават моето внимание !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си