Здравейте! Ще ви помоля за съвет и насоки преди да почна да пиша за моят проблем.Значи пишем си със едно момиче от 4,5 месеца може би.Проблемът е че за това време сме излизали много малко 4,5 пъти на куп,и постоянно твърди че няма много време , и почват дразгите между нас,както на мен ми става тъпо и не и пиша , но ужасно ми се иска да и пиша и ми е в главата признал сам и че я искам 4е ми харесва ,че е единствена за мен .Но ето какво се получава, когато сме скарани аз не и пиша ,и таман си викам всичко прикльучи тя ми пише например след 1 седмица,мисля си 4е за нея нищо не знача ...И пак всичко наново иска ми се да и пиша да излезнем но пак е заета някак си..Отскоро съм в чужбина ,и си писахме каза ми 4е иска да опитаме да сме заедно , но е било мн тъпо така като децата да си пишем само ,и като съм се върнал в БГ , тя щяла да бъде в друга държава объркан сам ,желая момичето супер много .Казвал съм и толкова работи макар и негативните изрази от нейна страна при писането ни съм се борил за нея и да се държа мило при положение че си каза че не обича някои да се държи мило с нея такъв и е бил характера. Моля за Помощ приятели.
Последно редактирано от SyllaBear : 05-28-2013 на 19:01
4Не4 4успях4 4да4 4го4 4асилимирам4.... 4Защо4..4?4..4Не знам4....
113.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
"Харесва ми да знам, че ме харесва, но аз не го харесвам."
Това е цялата ситуация, според мен.