.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Учителят, към който всички имахме най-голямо уважение и страхопочитание, беше тоя, с който най-много излизахме по кафенетата. Просто и в кафенето беше наложен достатъчно интелигентен тон. И все още си му е такава практиката, най-близък е с учениците и най-много го слушат него. 3-4 випуска след мене гледах.

Всъщност, проблемните ученици не мисля, че са най-големият проблем на даскалите. Най-трудни са най-умните ученици. Щото тогава е предизвикателство и за учителя да продължи да ги обучава. Трябва да си истински вещ в материята си. Аз съм сигурен, че мога да преподавам математика така, че средното ниво на какъвто и клас да ми дадат да стане над 5. Но да ги изведа на високо ниво в олимпиадите - е там бих се озорил.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Аз съм сигурен, че мога да преподавам математика така, че средното ниво на какъвто и клас да ми дадат да стане над 5
    Ееее, да беше дошъл да ми преподаваш в гимназията, а не да се разправям с разни кранти и оценката ми в дипломата да е 4.75

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си