.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Hybrid View

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Когато завършвах даскалите ми казаха, че ще ми липсва. До днес все още там не съм стъпал.
    +++

Кое ви липсва? Целодневното висене, домашните, контролните, оценките, отсъствията, мрънкането на родителите, матурите, ученето, липса на години и свобода?

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    +++

Кое ви липсва? Целодневното висене, домашните, контролните, оценките, отсъствията, мрънкането на родителите, матурите, ученето, липса на години и свобода?
    Приятелите, яките съученички, лигавщините .. май все чужди неща за теб (най-вече второто)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DaNGeRousLy Виж мнението
    Приятелите, яките съученички, лигавщините .. май все чужди неща за теб (най-вече второто)

и аз вече започвам да изпитвам леко носталгия, но като цяло не бях много близък с класа ми.
    Преди месец мразих от дъното на душата си тва училище и ръководство ,а сега ми е замаяно за бъдещето и тнт

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DaNGeRousLy Виж мнението
    Всичко това се помрачава от нещата, които изброих С приятели предпочитам да ида на екскурзия, разходка, кафе, а не 40 минути да си шепнем в класната стая, в страх да не ни чуе даскалицата и да ни нахока ...

Супер фен Аватара на mlakniwe
    +++

Имал съм 2 неизвинени отсъствия през живота си, инъче мноо ми беше приятно да пиша домашни, да ме изпитват, да правя контролни, но не тестове, защото там нямах възможност да покажа всичките си знания, бях най-примерния в даскало и много обичах да вися там, сега в къщи ми е скучно, няям търпение да почна лекции и да се обогатя с още знания и хем да се видя с колегите след това да уча за изпити като цяло ходих да даскало само за да науча нещо и ми беше интересно, не като 90% от сегашните ученици да ходят по задължение и да не искат да се обогатяват със знания, добре, че не съм от тях

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    Имал съм 2 неизвинени отсъствия през живота си, инъче мноо ми беше приятно да пиша домашни, да ме изпитват, да правя контролни, но не тестове, защото там нямах възможност да покажа всичките си знания, бях най-примерния в даскало и много обичах да вися там, сега в къщи ми е скучно, няям търпение да почна лекции и да се обогатя с още знания и хем да се видя с колегите след това да уча за изпити като цяло ходих да даскало само за да науча нещо и ми беше интересно, не като 90% от сегашните ученици да ходят по задължение и да не искат да се обогатяват със знания, добре, че не съм от тях
    Значи си бил от смотаните зубъри

Значи си бил от смотаните зубъри
    Не, така разсъждават тъпите хора, първо има голяма разлика между зубър и човек, който иска да научи нещо, 2-ро не значи, че като съм умен тряя за съм смотан или забил, съвсем нормален съм си като всички други, защо в днешно време ако искаш да спазваш правилата и искаш да постигнеш нещо в живота те смятат за смотан или изостанал не мога да разбера, но не ми пука, завърших си образованието, сега следвам и него ще завърша и ще стане човек от мен пък вие си бягайте от часовете и ходете по кафета, после работете като роби няква хамалска работа good luck!

Град
    Пловдив
    Не, така разсъждават тъпите хора, първо има голяма разлика между зубър и човек, който иска да научи нещо, 2-ро не значи, че като съм умен тряя за съм смотан или забил, съвсем нормален съм си като всички други, защо в днешно време ако искаш да спазваш правилата и искаш да постигнеш нещо в живота те смятат за смотан или изостанал не мога да разбера, но не ми пука, завърших си образованието, сега следвам и него ще завърша и ще стане човек от мен пък вие си бягайте от часовете и ходете по кафета, после работете като роби няква хамалска работа good luck!
    Не искам да те разочаровам, но образованието не е гаранция за успешна реализация. Нямаш ли стабилни връзки, и докторант да станеш, пак може по кофите да ровиш.

Не искам да те разочаровам, но образованието не е гаранция за успешна реализация. Нямаш ли стабилни връзки, и докторант да станеш, пак може по кофите да ровиш.
    Знам, ама все пак не е зле да имаш акъл в главата, ти нали май учеше за даскал по БЕЛ, що не си остана със средно, не че даскалите взимат милиони, ама все пак?

Град
    Пловдив
    Знам, ама все пак не е зле да имаш акъл в главата, ти нали май учеше за даскал по БЕЛ, що не си остана със средно, не че даскалите взимат милиони, ама все пак?
    По БЕЛ и Философия. Уча, за да имам дипломата и да не казвам, че съм със средно. Не е сигурно, че ще се реализирам успешно или че ще взимам кой знае какви пари. Ако почна работа като даскал, ще се радвам много, щото е супер да преподаваш <3

anonymous708973
    Guest
    +++

Абсолютно.
    Няма никакъв шанс да ми залипсва тая пародия, наречена "средно образование".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си