- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Училището вече ми липсва
Имал съм 2 неизвинени отсъствия през живота си, инъче мноо ми беше приятно да пиша домашни, да ме изпитват, да правя контролни, но не тестове, защото там нямах възможност да покажа всичките си знания, бях най-примерния в даскало и много обичах да вися там, сега в къщи ми е скучно, няям търпение да почна лекции и да се обогатя с още знания и хем да се видя с колегите след това да уча за изпитикато цяло ходих да даскало само за да науча нещо и ми беше интересно, не като 90% от сегашните ученици да ходят по задължение и да не искат да се обогатяват със знания, добре, че не съм от тях
Не, така разсъждават тъпите хора, първо има голяма разлика между зубър и човек, който иска да научи нещо, 2-ро не значи, че като съм умен тряя за съм смотан или забил, съвсем нормален съм си като всички други, защо в днешно време ако искаш да спазваш правилата и искаш да постигнеш нещо в живота те смятат за смотан или изостанал не мога да разбера, но не ми пука, завърших си образованието, сега следвам и него ще завърша и ще стане човек от мен пък вие си бягайте от часовете и ходете по кафета, после работете като роби няква хамалска работа good luck!