Знам, ама все пак не е зле да имаш акъл в главата, ти нали май учеше за даскал по БЕЛ, що не си остана със средно, не че даскалите взимат милиони, ама все пак?
По БЕЛ и Философия. Уча, за да имам дипломата и да не казвам, че съм със средно. Не е сигурно, че ще се реализирам успешно или че ще взимам кой знае какви пари. Ако почна работа като даскал, ще се радвам много, щото е супер да преподаваш <3
Уча, за да имам дипломата и да не казвам, че съм със средно.<3
ХАхаХа, . На кой да казваш бе , пиле шарено? ;д Висшето така или иначе ще ти е необходимо за биографията ти и приемането ти в някоя фирма, в която да бачкаш като ,,общ работник'' на изнемогващ труд и убийствено напрежение за смешни пари....
По БЕЛ и Философия. Уча, за да имам дипломата и да не казвам, че съм със средно. Не е сигурно, че ще се реализирам успешно или че ще взимам кой знае какви пари. Ако почна работа като даскал, ще се радвам много, щото е супер да преподаваш <3
Няма, преподавал съм много, има си методи и подходи за всякакви ситуации. Повечето даже съжаляваха, че практиката ми свърши и остават в ръцете на титулярката си
Няма, преподавал съм много, има си методи и подходи за всякакви ситуации. Повечето даже съжаляваха, че практиката ми свърши и остават в ръцете на титулярката си
Тру дат и парите не е нужно да са мизерни.
Ако не стана даскал, ше си сбера парички за 10+ години живот без работа и ще записвам пак университет.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не мога да си представя да застана пред 30 човека, които ще се правят на интересни и няма да ме слушат. Абсурд :Д