.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Hybrid View

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    Знам, ама все пак не е зле да имаш акъл в главата, ти нали май учеше за даскал по БЕЛ, що не си остана със средно, не че даскалите взимат милиони, ама все пак?
    По БЕЛ и Философия. Уча, за да имам дипломата и да не казвам, че съм със средно. Не е сигурно, че ще се реализирам успешно или че ще взимам кой знае какви пари. Ако почна работа като даскал, ще се радвам много, щото е супер да преподаваш <3

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Уча, за да имам дипломата и да не казвам, че съм със средно.<3
    ХАхаХа, . На кой да казваш бе , пиле шарено? ;д Висшето така или иначе ще ти е необходимо за биографията ти и приемането ти в някоя фирма, в която да бачкаш като ,,общ работник'' на изнемогващ труд и убийствено напрежение за смешни пари....

Супер фен Аватара на mlakniwe
    По БЕЛ и Философия. Уча, за да имам дипломата и да не казвам, че съм със средно. Не е сигурно, че ще се реализирам успешно или че ще взимам кой знае какви пари. Ако почна работа като даскал, ще се радвам много, щото е супер да преподаваш <3

Нали знаеш, че ще те побъркат

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    Нали знаеш, че ще те побъркат
    Няма, преподавал съм много, има си методи и подходи за всякакви ситуации. Повечето даже съжаляваха, че практиката ми свърши и остават в ръцете на титулярката си

Мега фен Аватара на Chacho
    Няма, преподавал съм много, има си методи и подходи за всякакви ситуации. Повечето даже съжаляваха, че практиката ми свърши и остават в ръцете на титулярката си
    Тру дат и парите не е нужно да са мизерни.

Ако не стана даскал, ше си сбера парички за 10+ години живот без работа и ще записвам пак университет.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Не мога да си представя да застана пред 30 човека, които ще се правят на интересни и няма да ме слушат. Абсурд :Д

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Не мога да си представя да застана пред 30 човека, които ще се правят на интересни и няма да ме слушат. Абсурд :Д
    Слушат, пишат, участват А като ме видят сега някъде по улиците и ми кажат "здравейте, господине" , се разтапям

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си