- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- с какъв характер сте :) :D
Хей реших да пусна темичка,в която всеки да се опише с какъв характер е, какво обича да прави, любими неща и т.н., нз просто съм нова тук и исках да видя всеки какъв е такаче пишете![]()
За мен :Аз съм с малко труден характер, понякога мога да бъда добра , понякога съм лошичка :дд срамежлива съм и не съм от любимите кифлички :дд обичам да се занимавам с хип-хоп в свободното си време , да излизам с приятели и да се забавлявам
като цяло най-важното за мен е винаги да има забава и щастие, незнам защо но държа винаги около мен да има позитивно настроение, ако няма - го създавам :дд
Последно редактирано от sunshine :** : 05-19-2013 на 20:58
Обичам мляко с какао *цунка*
другото утре, че сега лягам да спя![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
М, супер за теб. А какъв съм - който ме познава, знае.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
С гаден характер съм.
И спря да се върти за миг земята..
с лош и проклет...все тая ми е отдавна, приела съм го
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Не мога да кажа, че съм ужасен характер, но доколкото знам на хората около мен хич не им е лесно. Никога не ми личи как се чувствам, вечно съм усмихната и на някои им идва малко в повече като им кажа някоя по-така приказка с усмивка на лицето.
Обичам да рисувам, да си говоря с него, от време на време да излизам с приятелки, но предпочитам да си прекарвам свободното време сама, тъй като напоследък не ми остава много от него.
Нямам особен заряд от към емоции и понякога на човек му прави печатление че за нищо не ми пука .
Не обичам да се хиля като зелка почти по цял ден
Не обичам да се заяждам с хората за щяло и нещяло
И намирам аз ужасно досадно да ми се говори за живота на хора който нито познавам нито ме късае дали са живи или умряли .
Като човек съм способен на всичко човешко. С променлив характер съм, зависи как ще ме зареди другият с/у мен. Обичам бойните изкуства и свободата, която те ми дават. Обичам да чета и да ми е тихичко. Обичам близостта и доверието.
Капризна съм.
Към храната, към косата си, към дрехите, към маникюра, към хората около мен.
Подбирам бавно и внимателно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
малко хора успяват да ме изтърпят, докато съм себе си
Променлив характер имам.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Много променлив..По принцип съм добричка и гледам да не правя скандали и т.н., но някой заслужи ли си го, ставам много гаднаНа моменти съм груба и то с хората, с които най-малко искам..Понякога съм УЖАСНО несъобразителна, което често ми вреди много. Имам ужасно голямо търпение към човека отсреща и в същото време вътрешно съм голяма нервачка. Колкото и да съм тъжна, се опитвам да прикрия това от останалите и рядко ми личи.
За това се сещам сега![]()
Преди бях много срамежлива, общо взето се притеснявах от всичко и всекиСега смея да твърдя, че от този ми период е останала само частичка. На моменти дори и аз не разбирам откъде ми идва този кураж ;д Иначе съм инат, много голям
На моменти съм наивна, но май всеки е (или е бил) малко или много. Мразя драмите като цяло, просто ми е толкова странно как някои хора сами си ги правят от нищото, не понасям да ми казват какво съм можела да направя, но не съм.. Имам и мааааалко егоистични наклонности ;д
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Аз съм със странен характер. Докато ме гледаш, че се хиля и в следващия момент съм се разплакалатака казано - не мога да си го нося вкъщи, не съм такъв човек. Обичам да се смея и понякога съм отвратително лигава. Обичам да пробвам нови неща, но не и да ги правя постоянно. Бързо може да ми омръзне, а пък де да знаеш, може и да ми остане за цял живот като с танците ^^ Обичам да пътувам! Много! И това няма да ми омръзне
Понякога съм много мързелива, но реша ли да направя нещо, го правя както трябва. Общо взето това съм аз
![]()
![]()
![]()
Мен много често ми казват, че съм чешитКаквото и да значи това...
Силно арогантен, но дружелюбен. Старае се да е компетентен по всички теми и признава когато сгреши. Налита на бой при обида на любим футболен отбор/група/момиче/тениска/вид боза.
Според Кеймбридж съм : Thinker type : Introverted Thinking With Extraverted Intuition
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
доста различни характери и черти благодаря , че споделихте:ПП