- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си върна доверието й ?
Здравейте и от мен.
Карам направо..
Значи.. имам проблем със доверието на моето момиче до мен. Заедно сме от 7 месеца и няколко дни, много сме изминали през този период. Краници,скандали и т.н..
Но, не мога да си й върна нещо доверието, днес когато бях във рейса, си говорих със две момичета (едната ми е братовчетка), и тя ме видя и ме извика и вдигна скандал. Защото съм говорил със тях, колко приятно съм си бил разговарял със тях а със нея не,.. намирал съм някои неща във другите, а във нея не съм ги намирал , ейтакива подобни работи.. когато ми се изнерви и става лошо ...
Но, тя е много красиво!, нежно, ревниво, нервно, обичливо момиче!
Искам да съм със нея за дълго време, и тя иска да е със мен. Но нещо ми няма доверие :S
Предложиха ми преди 2 седмици да ходя да работя на плажа да разнасям царевица със още 1-2 момчета.
"Ще гледаш голи момичета, ще ми изневериш, ще намериш хубаво момиче, ще ме оставиш" - Е, разбирам я, ама баш да я оставя и да си намеря друго момиче - HE!,
Искам да съм със нея, и със нея ще си остана, нервите й, ми идват няколко пъти във повече, ама аз търпя
E, приятели как да си върна доверието във нея, предлагаите идеи.
[Ако може сериозни коментари]
Ех, тази плажна царевица. На път е да раздели много двойки.
Разговаряй с нея, уверявай я, че я обичаш, че държиш на нея, че не би я наранил. Показвай ѝ го - прави ѝ малки жестове, комплименти, запознавай я с момичетата, с които разговаряш. Като види, че не се срамуваш да обявиш връзката си с нея пред другите, би трябвало да се успокои.
А ако си имаш работа с патологична ревност - ми или стискаш зъби, или си биеш шута. Там оправия няма.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
кофти тръпка, трудно можеш (да не кажа невъзможно) да е обедиш в твоето, това мислене си е изградено в жените и си е вродено.. все едно да отучиш куче като подуши кебапче да не го изяде, ако ме разбираш :Д
ако не става с разговори просто колкото и да е неприятно ше се наложи да прибягваш към крайни мерки освен ако не ти писне .. а и другия момент ако тя се откаже от теб заради постоянните ти " прояви " (от нейна гледна точка)
поговорете за това обясни й как стоят нещата дори и да си го правил пак и го кажи, колкото повече и го повтаряш е по - добре , но не си мисли че тя ще спре да се съмнява в теб...
най - често това се получава заради предателство и то многократно)
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...