Както вече тръбя от половин десетилетие в тоя форум, водих връзка от разстояние в продължение на 4 години. Е, мога да кажа, че и сто кила сол да изям с някой, не бих имала друга такава връзка. Не ме интересува дали сме преживели много/малко/средно, какво-що, нито пък дали сме заедно от седмица. За мен е все тая.

Имаше вероятност сегашният ми приятел да замине за професионален стаж в Холандия за 2 години. Прекрасна възможност. Той много го искаше, аз също го исках за него. За седмица успях да направя план как ще заминем двамата, как ще се издържаме там, какво ще правя с образованието си, къде ще живеем и т.н. Слава богу, не се наложи да правим такава мащабна промяна в животите си.

За мен връзката между двама човека е нещо специално. Аз ако не мога да го докосна този човек винаги, когато пожелая, няма смисъл от сладките думички, гледането през уеб камери, чуването на изкривения му глас благодарение на мобилни устройства и всякакви новости. Наистина, живеем в един нов свят, технологиите правят много неща по-лесни, но е въпрос на разбиране. Интимността е нещо важно. Може би най-важното след доверието и вярността. И под интимност нямам предвид само секс.