- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Телефонааа
Дайте ми идеи какъв телефон мога да си взема ? Искам да е андроид да мога да си тегля всякакви игри и приложения , да е с touch screen , да мога да ползвам Интернет , да гледам спокойно клипчета в YouTube , да си влизам в Facebook-a , хубава камера и така ... Ее и добра батерия да не се скапва много бързо
Има миг0ве в жив0та к0ит0 0ставят следи ... Има раздяла за к0ят0 не стигаг сълзи ... Не ме забравяй д0ри к0гат0 слънцет0 забрави да блити !!!!
да пере и глади
и ако може да е до 200 лева и да харчи 2 на 100, дизел
n00bs
мдае 300km/h да дига на околовръстното
Има миг0ве в жив0та к0ит0 0ставят следи ... Има раздяла за к0ят0 не стигаг сълзи ... Не ме забравяй д0ри к0гат0 слънцет0 забрави да блити !!!!
Колко пари имаш?
Щото такива телефони има от 100 до 1000+ лв..
ами до 500 да е![]()
ем некви идеи по-конкретни щот някой от galaxy-тата с бъгави ... ;/
Samsung Galaxy Fame! Брат ми си взе такъв е и много добър. Камерата му е 5мп, има Wi-Fi, изтеглих около 10 игри, така че и за игри става, а цената му е 360лв![]()
галакси мини 3 или някво подобно, не помня как беше...