- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срамежлива съм..
Значи с едно момче ще излизаме тези дни,той ще дойде до нас да ме вземе с колата му ( той е на 18 ,а аз на 15) и ще ходим някъде.. Проблема е там,че мен ме е малко срам смисъл пишем си редовно ,но е много по-лесно да му пиша от колкото да го гледам в очите и да му говоря.. И двамата се харесваме и от няколко дни си пишем за нас ( пишем си ,защото нямаме възможност да се видим) и ще излезем когато и двамата сме свободни,тъй като не учим в един и същ град. Просто не знам как да се отпусна.. Знам ,че ще ми предложи ,защото ми го е казвал и ми каза да си помисля и да му отговоря като се видим. Аз наистина го харесвам и не искам да объркам нещата.. Помогнете ми моля ви..![]()
напий се със 200 уиски , или изпафкай 1 цигара джонка , и като го видиш му кажи "ко стааааааа е чуек" , така той ще види че си максимално отпусната и не те е срам и ше се влюби още повече , успех)))
от това ,което прочетох разбирам ,че ти си едно наивно момиче, а той иска само да се възползва от теб
Само не разбрах как реши,че иска да се възползва от мен?
Въпроса ми беше просто 'Как да се отпусна и да не ме е срам,защото принципно съм доста срамежлива?'
Да ти кажа и аз:имай си едно на ум.![]()
Като цяло универсален лек срещу притеснението няма (за здравословните говоря). Аз не съм имала подобен проблем като се замисля,но бих те посъветвала да не мислиш,че ще се прецакат нещата или че ще се изложиш непременно.Бъди себе си,усмихвай се и мисли колко се радваш,че ще се видите и ще се почувстваш по-добре.