.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Exclamation Срамежлива съм..

Значи с едно момче ще излизаме тези дни,той ще дойде до нас да ме вземе с колата му ( той е на 18 ,а аз на 15) и ще ходим някъде.. Проблема е там,че мен ме е малко срам смисъл пишем си редовно ,но е много по-лесно да му пиша от колкото да го гледам в очите и да му говоря.. И двамата се харесваме и от няколко дни си пишем за нас ( пишем си ,защото нямаме възможност да се видим) и ще излезем когато и двамата сме свободни,тъй като не учим в един и същ град. Просто не знам как да се отпусна.. Знам ,че ще ми предложи ,защото ми го е казвал и ми каза да си помисля и да му отговоря като се видим. Аз наистина го харесвам и не искам да объркам нещата.. Помогнете ми моля ви..

Фен
    напий се със 200 уиски , или изпафкай 1 цигара джонка , и като го видиш му кажи "ко стааааааа е чуек" , така той ще види че си максимално отпусната и не те е срам и ше се влюби още повече , успех )))

Мега фен
    от това ,което прочетох разбирам ,че ти си едно наивно момиче, а той иска само да се възползва от теб

Само не разбрах как реши,че иска да се възползва от мен?
    Въпроса ми беше просто 'Как да се отпусна и да не ме е срам,защото принципно съм доста срамежлива?'

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nutella123 Виж мнението
    Само не разбрах как реши,че иска да се възползва от мен?
    Въпроса ми беше просто 'Как да се отпусна и да не ме е срам,защото принципно съм доста срамежлива?'
    Какво мислиш ,че ще ти предложи?

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Значи с едно момче ще излизаме тези дни,той ще дойде до нас да ме вземе с колата му ( той е на 18 ,а аз на 15) и ще ходим някъде.. Проблема е там,че мен ме е малко срам смисъл пишем си редовно ,но е много по-лесно да му пиша от колкото да го гледам в очите и да му говоря.. И двамата се харесваме и от няколко дни си пишем за нас ( пишем си ,защото нямаме възможност да се видим) и ще излезем когато и двамата сме свободни,тъй като не учим в един и същ град. Просто не знам как да се отпусна.. Знам ,че ще ми предложи ,защото ми го е казвал и ми каза да си помисля и да му отговоря като се видим. Аз наистина го харесвам и не искам да объркам нещата.. Помогнете ми моля ви..

Първата среща почти винаги е неловко но просто бъди себе си, всичко ще мине наред, в моята връзка аз бях срамежливият, дори на първата среща беше ужас от притеснение се олях, после се пребих на леда и тнт, но после постепенно се отпуснах

Супер фен
    Град
    Germany
    Знам ,че ще ми предложи ,защото ми го е казвал и ми каза да си помисля и да му отговоря като се видим.
    не сте ли малко млади да се жените хах
    иначе klimatronik си е прав(а)

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Да ти кажа и аз:имай си едно на ум.
    Като цяло универсален лек срещу притеснението няма (за здравословните говоря ). Аз не съм имала подобен проблем като се замисля,но бих те посъветвала да не мислиш,че ще се прецакат нещата или че ще се изложиш непременно.Бъди себе си,усмихвай се и мисли колко се радваш,че ще се видите и ще се почувстваш по-добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си