- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Статията, статията.. :О
http://www.teenproblem.net/a/1-lubov...-e-izneviara-/
Големи проценти, голямо нещо.. :О
А теЗ, които мислят, че секса без чувства не е изневяра.. много си вярвате.. :О
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Много ми е интересно кой е правил това проучване и сред кои хора. Това, че не е цитирано е доста показателно за достоверността на информацията.
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4...gsbao1_500.gif
... и откъде-накъде размяната на дибидюс голи снимки е изневяра,а секса(макар и без чувство)-не ..?
нещо ми убягва логиката
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Толко много проучвания, па аз досега не съм питан. Да нямат една група олигофрени, които да си ги размятат наляво-надясно за всички проучвания?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Силно вероятно е,Чачо.
Абсурдно тъпа извадка и хич,ама хич не е меродавна за всички.
maDamn
Аре да опъваме едно сайтче, имаме бая материал за статистика и да почваме да ги конкурираме.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Айде! Каква да бъде първата анкета- Вредни ли са сополите ви за домашните любимци ?
maDamn
10 неща, които тийновете не искат техните близки да разбират, че са писали във форума.
Предният ми пост би бил един от тях![]()
maDamn
То още малко и разговорите ще станат изневяра
П.П Чачо изтрии си Лс-тата че не мога да ти пиша
Усещам как групичката , която е интервюирана, е съставена изцяло от потребители на форума .
Тия статии в сайта, съчинени от незнайни компетентни личности, избягвам да ги чета. А относно това "проучване".. пълен абсурд.![]()
You are broken, I can fix you...
Нали знаете има лъжа, голяма лъжа и статитстика.
Може пък да е вярна статистиката, ако анкетата е правеза за потребителите на gepime.com![]()
За мен пък даже и целувката с език без чувства си е изневяра. Точка!![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
За мен целувките и ебането не са изневяра. Ма да иде да сготви манджа на неко друг - ай сектир!
Т'ва е така си. Колко да се посмеем.![]()