.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    adskinnyna
    Guest

Lightbulb Помощ за момче

Здравейте, харесвам едно момче от вече доста време , правим си намеци , бяхме на купони заедно , стана каквото стана но не знам дали иска нещо повече , всеки път който излезем става нещо различно но и двамата се държим странно като сме заедно в смисъл като някакви деца точно и не знам какво да правя ;д може ли някой да ми каже някой съвет как да направя първата стъпка с него , защото той няма да я направи никога (така казаха приятелите му) ;д

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ами кажи му,че се чудиш какви са му намеренията към тебе,след това,което е станало,защото от това "стана каквото стана" предполагам че е имало нещо между вас..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от adskinnyna Виж мнението
    стана каквото стана
    какво стана?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Време е да поговорите , като зрели хора. Край на детските игрички.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

трябва да поговорите отностно вас и намеренията му като цяло , а не по купони да има както се изрази ти - '' стана каквото стана ''

Голям фен Аватара на smilelady
    Просто му казваш открито, че имаш симпатии към него и го питаш той как те възприема. Ако изпитва същото - тръгвате, ако не - всеки по пътя си и това е. Не е висша математика.
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си