Значи днеска разбрах, че ще трябва да пиша 2ри език, който обаче не мога да сменя. Това вярно ли е? Днеска класната пита кой какво иска като имаше 1 за френски и тя реши немски или руски да избираме. Английския го разбирам. Той би ли ми помогнал с немския или може да започна да ги бъркам? А руския питах майка ми и баща ми те казаха, че бил много труден с тези 6 падежа и много трудно са го научили. Чувам и от приятели как се оплакват от тоя руски, обаче не познавам хора, които наистина учат немски ( не 1 път на седмица ходят ала-бала). Та първо да ми кажете кой език е по-лесен и второ за устен изпит в края на 8 клас. И за него не разбрах много (много съм разсеян явно ) Щял съм да говоря по 2 теми? За едната трябвало да си правя презентация, а другата ще трябва да я мисля там като съм или? Ами ако изтегля същата тема за която съм се готвил? Как ще се процедира? Въобще те ще ми задават ли въпроси, ще разговарят ли с мен и г/д колко време ще е този устен изпит? И кога ще е? Преди или след писмения?