Цитирай Първоначално написано от BlackWings Виж мнението
Ще ти разкажа как преди няколко месеца , докато се шматках сама по улиците , небесата се разтвориха , запя ангелски хор , и приятен за мен човек ми бе поднесен на златен поднос

Дълго е , който го мързи да чете да прескочи коментирането на този очевиден факт.

Бях излязла безцелно да се разходя , да стана от този проклет компютър , най-много да отида до магазина да си купя някоя дреболийка , ей така без повод. Та ходя си аз без посока , когато неочаквано ме спира симпатично момче и с усмивка ме пита "Do you speak english". След моя утвърдителен отговор попита знам ли къде е еди-коя-улица , която не знаех , вдигнах рамене и казах мило- съжалявам не мога да помогна, и си продължих по пътя.
Една пряка по-късно чувам тичане след себе си , същото момче ме беше догонило , и този път ми каза задъхано - Добре де знам къде е улицата но просто исках да си говоря с теб. ( на английски де) Докато бях заета да се блещя , ми обясни , че бил отскоро в страната да учи , но не знаел езика и никой не познавал освен учителя си , не излизал и нямало с кой да си говори. Та било му тъпо да се шматка сам по улиците , но днес решил да излезе безцелно . и като ме видял много искал да се запознаем , но не знаел как , не искал да досажда. Та след като се запознахме , седнахме на кафе и си говорихме общи приказки , за музика , за страните ни , за учение. Той съвсем вежлив и симпатичен , пианист от Кипър, чак се беше притеснил. Разходихме се , заведох го в музикален магазин наблизо да си "начеше пръстите" , тъй като нямал пиано в квартирата и много му се свирело. Като излязохме от магазина и той каза "Thank you so much for today!" , и че много се надява да ме срещне отново някой път. Прекъснах неловкото мълчание и това , което му е било на езика , с едно още по-неловко "Bye" , завъртях се и всеки си тръгна по посоката.

И така повече не го видях , яд ме е сега де , трябваше поне скайп да разменим.

Та така , защо ти го разказвам , мисля че си умно момиче , и сама ще се досетиш за поуката
Апф, т'ва за колко време я измисли тази история?