- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Абе, да*ба и късмета!
Учтиво...това О все едно ми бръкна в червата...
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
гУеми мръсници, как да не им дадеш малко "любов"Рабалка-та ще я взимам за гадже
Забележки за правопис, пунктоация и т.н. може си ми правите ама колко си искате, щото честно казано ми е през Уная раУтаОбяснения за защо, как, къде и т.н. няма да давам и само мога да ви кажа че е супер дребнаво да се хванеш за нещо такова.
Случвало ми се е и откликвам на молбата. В крайна сметка сексът без презерватив не е престъпление и няма нищо чак толкова страшно. Крие своите рискове, естествено, но за тях всеки си преценява сам за себе си. Понякога си струва.
А това дали я познаваш, или - не, нищо не ти гарантира. Може да сте излизали пет пъти преди това и пак да се стигне до този момент и пак рисковете са същите. Скачаш в огъня и гориш, или го прескачаш. Това е.![]()
След толкова водка, едва ли имаше и 1 бактерия в устата си :Д А то дали ще е в путка, дали в дупе, не се знае къде кво ще се разкърви. За тва по добре без 1 ебане от колкото цял живот проблеми.
Аз от хуй не се плаша, тая възраст съм я минал. Проблема е че кат те фана, после ще ми се молиш кат на господ да пусна ама тогава може да е твърде късно. Капиш?