.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Бележка

Post Бележка

Абе хора,от няколко седмици ме гони депресията и съвсем не се чувствам добре. Вчера изобщо не ми се сядаше да уча,чувствах се ужасно. Днес трябваше да имаме тест и да предадем някакво есе,което дори и не съм го започнала(щях да имам двойка и съвсем щеше да ми се провали деня). Всяка нощ си лягам супер стресирана,мислейки си за следващия ден какво ще стане,дали домашното е верно,дали ще имаме тест и т.н. Днес НАРОЧНО пропуснах училище заради теста и есето. Първа смяна съм,а лекарката ми е втора. Какво да й кажа,че да ми даде бележка? Как да се направя на болна? Знам,че е супер глупава постъпка от моя страна,но просто не издържам вече. ._. Надявам се да ми даде бележка за два дена за да мога да си напиша и науча по всичко на спокойствие. Моля ви,помогнете.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Кажи, че си в цикъл и много те боли корема, а ако пиеш хапче ще се изцапаш.
    При мен винаги минава тоя номер, дори и да не отида при личната
    http://ask.fm/iwwkaa

Да,но бележката от къде я вземаш? xD На мен само тя ми е проблема..

Ако от личната не стане, говори с някой познат, който може да ти уреди бележка.

не ти трябва да се правиш на болна, отиваш, казваш, че искаш бележка и тя ти дава, то там си пише, че си болна от вирусна инфекция попринцип

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Mase Виж мнението
    не ти трябва да се правиш на болна, отиваш, казваш, че искаш бележка и тя ти дава, то там си пише, че си болна от вирусна инфекция попринцип
    Мхм. Аз най-нахално съм ходила в съвсем перфектно състояние и съм искала бележка за деня и те ми пишат. Само ако в училището ти не приемат зелените (защото по едно време при нас беше така) е малко по-гадно, ама пак дават.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Кажи, че си в цикъл и много те боли корема, а ако пиеш хапче ще се изцапаш.
    При мен винаги минава тоя номер, дори и да не отида при личната
    МногУ лоши примери даваш...

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от ReBornBelphegor Виж мнението
    Да,но бележката от къде я вземаш? xD На мен само тя ми е проблема..
    аз по принцип продавам бележки
    ама като свършат и като ми потрябва спешно, отивам до една лекарка и почвам да и се оплаквам, че едва ли не ще умирам и тя ми дава бележка

и btw аз се оплаквам и се правя, щото аз като взимам бележка е за цялата седмица, не за 1-2 дни ;d
    Последно редактирано от Зайче.. : 05-31-2013 на 17:43
    http://ask.fm/iwwkaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си