.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Unhappy Мнение за менструалният цикъл,моля!

Здравейте,може би има такива теми но много се притеснявам.Искам да попитам дали да се притеснявам защото вече ми закъснява с 13 дни. миналият месец прекарах огромен стрес защото член от семейството ми си отиде.Миналият месец също правих анален секс но беше много кратко като човека не свърши в мен, след това ми дойде но с 2 дни закъснение.Този месец трябваше да ми дойде на 17.05, днес е 30.05 и все още нямам цикъл. Имам болки в корема сякаш ще ми дойде но те са от един два дни.Не съм правила тест защото този месец не съм имала контакти и просто няма смисъл да правя.Наскоро започнах да тренирам, също четох че това указва влияние. Много ви благодаря ако ми изкажете своето мнение. Благодаря!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Може да е от стрес, пренатоварване, щом имаш болки - почакай ден,два. Може би ще ти дойде, ако ли не - има гинеколози. Не е страшно,споко.
    maDamn

Много Ви благодаря! Никога не ми се е случвало и винаги съм се консултирала със родителите си но просто това чакане ме изнервя

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от nameless16 Виж мнението
    Здравейте,може би има такива теми но много се притеснявам.Искам да попитам дали да се притеснявам защото вече ми закъснява с 13 дни. миналият месец прекарах огромен стрес защото член от семейството ми си отиде.Миналият месец също правих анален секс но беше много кратко като човека не свърши в мен, след това ми дойде но с 2 дни закъснение.Този месец трябваше да ми дойде на 17.05, днес е 30.05 и все още нямам цикъл. Имам болки в корема сякаш ще ми дойде но те са от един два дни.Не съм правила тест защото този месец не съм имала контакти и просто няма смисъл да правя.Наскоро започнах да тренирам, също четох че това указва влияние. Много ви благодаря ако ми изкажете своето мнение. Благодаря!
    Може да е от стрес!

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Според мене е от стреса,успокой се и ще ти дойде,не се тревожи.Щом не си правила секс без предпазни средства,значи всичко е окей.+Аналният секс няма нищо общо със забременяването и цикъла.Само да си знаеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си