.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    anonymous929647
    Guest

Red face Обезкосмяване

Вие как се обезкосмявате и боли ли? Мен много - ако използвам епилатор! Знаете ли някакъв начин, чрез който това да става безболезнено или пони с по-малко болка! Просто не мога да трая, а идва лятото и не искам да приличам на маймуна. :Д Става дума за краката. Всякаква информация би ми била от полза!

Голям фен Аватара на Slobbery
    Кола маска! Болката не е малка,но е моментна и става бързо!

~

Мега фен Аватара на tori
    Тоя епилатор го изкарвате като средновековен начин за измъчване на вещици, ебати. Стискаш зъби и се изчистваш, не е сложно. Или пък коламаска. Ако все пак не те кефи, може да пробваш лентите на Вийт или депилатоар някакъв.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Опита ми досега:
    Самобръсначка - бързо, лесно и на другия ден вече са ми избили косъмчета. Отделно остават тъмни петна, които изобщо не ми харесват.
    Кола маска - така и не надраснах срама от това да се чекна пред козметичката. От опита ми с домашна такава - опърлих се, наоколо стана лепкав хаос, болеше и не премахна почти нищо.
    Епилатор - наистина е като средновековно мъчение. Въпреки охлаждащите глави, масажори и т.н. болеше ужасно. Част от космите се оказаха твърди и груби, когато епилатора ги махаше течеше кръв. Но резултата е траен.
    Лазерен епилатор - като че той е най - добре засега. На моменти, когато третира някои косми пари, понякога има и пушек, отделно трябва доста време да се мине определена зона, защото лазера е малък. След 6 седмици ще го видя какво ще свърши.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Slobbery Виж мнението
    Кола маска! Болката не е малка,но е моментна и става бързо!
    +

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Тоя епилатор го изкарвате като средновековен начин за измъчване на вещици, ебати. Стискаш зъби и се изчистваш, не е сложно. Или пък коламаска. Ако все пак не те кефи, може да пробваш лентите на Вийт или депилатоар някакъв.
    Напълно съгласна Свиква се и на епилатора, не е чак толкова страшно

Кола маска

До като си помислиш колкf ще те боли и си готова . А и ефекта е по дълготроен и хубав .
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-31-2013 на 11:25

Кола маска, но иди при козметик, няма да ти вземе чак толкова пари. Аз лично пробвах с едни ленти наскоро... беше голям ужас, не успях да си махна почти нищо, само си дадох парите.

Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Тоя епилатор го изкарвате като средновековен начин за измъчване на вещици, ебати. Стискаш зъби и се изчистваш, не е сложно.
    Точно!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous929647
    Guest
    Като пробвах с епилатора, наистина си бяха АДСКИ мъки :Д Поне аз не мога да издържам.
    Имам 2 въпроса:
    - Каква е разликата между депилатор и епилатор? :Д
    - Колата маска и лентите едно и също ли са?

Извинявам се, ако въпросите ми са малоумни :ДД

Супер фен Аватара на weheartiit
    Депилатора е кремче и е на принципа на самобръсначката ,само че косъмчетата
    растат по-меки от колкото при нея.Ефекта не е траен.
    С епилатора както вече си остановила боли за разлика от депилатора,
    но ефекта е по-дълготраен и косъмчетата се отстраняват от корена.
    Кола маската в зависимост при коя козметичка отидеш е различна и се затопля обикновенно.
    Лентите са готова кола маска,не е нужно да ги топлиш само си ги стриваш между
    ръцете и действаш.

^^Ама най-ефикасното си е на козметик да отидеш.

anonymous929647
    Guest
    Мисля да пробвам с лентите, най-лесно ми се вижда :Д Знаете ли кои марки са по-добри, колко струват и къде се продават?

става мазало и ако ще си правиш за първи път с тях е трудно докато свикнеш.
    наистина е по-добре да отидеш на козметик

Град
    пространството на Дисе
    Нишо толкова сложно няма с лентите. Трябва да си с 22 леви, за да не свършиш нищо като хората.

Дева са добри, Леокрема също.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Аз наскоро пробрах с ленти (мисля че бяха на дева) - нищо не направих (по-трудно е отколкото изглеждаше в главата ми ) , въпреки че мястото не беше на краката. Давай с епилатора ... преди и мен ме болеше ама се свиква с болката и косъмчетата стават по тънички с времето - ще свикнеш най-малкото. На мен вече не ми прави впечатление

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Свиква се с болката. И мен ме болеше много в началото. Опитвала съм сама да си правя кола маска, но резултатът беше нулев, по - добре иди на козметик ако си решила да си ги премахваш с кола маска.
    Humans need fantasy to be human.

Като знае,че ще я боли няма да си дръпне силно лентата и ще
    полепне кола маската по краката и.Казвам от личен опит,при мен
    първия път беше ужасно ;д. Затова я съветвам да отиде на козметик,
    аз така и не се престраших и ползвам епилатор.

Град
    пространството на Дисе
    И аз не бих отишла на козметик. Не знам какво е нивото на хигиена и дали столът се почиства след всеки клиент, затова само вкъщи- краката с епилатор, останалото- с кола маска от лев и 30.

Лентите на Дева на мен не ми харесват, защото не са ми ефикасни... тия на Среп по-стават.

Ама пак, ако космите са ти по-здрави и имаш повече, най-добре си е козметик.

anonymous929647
    Guest
    Мен ме е страх повече от епилатора И мисля да се пробвам с лентите, нищо че и с тях боли Няма да ме е страх да дърпам бързо хаха. Някой знае ли колко ленти са в окаковка и колко ми трябват за краката общо? Ако някой може да ми каже колко е 1 опаковка и къде я продават, ще съм му МНОГО благодарна

Цитирай Първоначално написано от RadiND Виж мнението
    Някой знае ли колко ленти са в окаковка и колко ми трябват за краката общо? Ако някой може да ми каже колко е 1 опаковка и къде я продават, ще съм му МНОГО благодарна
    Около 10-12,зависи от марката. Продават се в ДМ, Лили и почти всеки козметичен магазин.

anonymous929647
    Guest
    Колко пакетчета ще ми трябват за целите крака /от горе до долу/ и колко ленти има в опаковка?

Около 20 ленти мисля - ще ти стигнат за краката , че даже ще ти и останат. Аз си ги купих от Кауфланд , така че предполагам че ги има и в останалите магазини.

anonymous929647
    Guest
    Много Ви благодаря на всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си