- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- я виж
я някой да ми каже кво става тука къв турски щяло да се учи, че ми стана интересно пък не разбрах?
лягай си .
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Там.. Станишев нещо искал да въведе турски за турците в България. И то по 4 часа на седмица. Ако това стане имам 3 опции (да, аз. Не знам за вас)
1. Протест.
2. Да умра в опит да убия всички политици (ама ще играя мнооооого Hitman, Metro, Assassin's Creed, S.T.A.L.K.E.R. и тн. преди да го направя).
3. Да се изнеса другаде (малко вероятно)
Не Станишев, а министърката на спорта от ДПС, която няма нищо общо със спорта, но нали трябва да я набутат като министър на нещо...
Та тая мърша препира да се учи турски... целия кабинет в момента е пълен фарс, протестите започват от неделя.![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Мишинка
BrainDamage
Ако чакате на медиите за да разберете за предстоящ протест, ще има да чакате...
Гледам на официалното събитие вече над 15 000 са потвърдили, че ще присъстват.
Аз в неделя съм пред общината, нищо, че после трябва да ходя на работа...![]()
Мишинка
BrainDamage
ебаси идиотщината, ми свалете и това правителство после пак изберете ГЕРБ или БСП и цирка да продължава.. Направихме своя избор, без значение кой за кого е гласувал, сега поне година си заслужава да търпим и да следим какво ще се случва. И на мен не ми е приятно случващото се, но това го избрахме всички българи, включително и не гласувалите, включително и продалите гласа си. Ако ще има протести те да са насочени към конкретен проблем и идеи за неговото разрешаване, от оставки и нови избори нямаме нужда, тоест имаме де, но така или иначе резултата си го знаем и няма да е кой знае колко по-различен.
Аз съм против това да се учи турски в училище, като искат да учат турски, знаят къде е ГКПП Кап. Андреево.
Против съм това, половината министри да са си роднини и т.н.
И ще протестирам, докато не се разкара цялата измет, която в момента се е настанила там... барабар с господин "Дай да разваляме седянката".
Мишинка
BrainDamage
абе кво си позволяват тия?
в Турция некой дреме ли му да учи български
днес чух едни зайци от моето даскало да говорят нещо, че ще имат турски ли или нещо такова
кви са тия работи като аз не познавам един турчин или туркиня в моето даскало
много се палите, турския НИКОГА няма да бъде сложен, като задължителен в училище. Може би целят да замаят жалките си избиратели, главно по селата, и те да си мислят, че ДПС ги е*е за тях и че работят в техен интерес.