Понеже страшно много си харесах една рокля за рожденният си ден от този сайт ( преди не съм пазарувала дрехи от интернет ), искам да ви попитам:
Поръчвали ли сте си от този сайт?
Доволни ли сте?
Найстина ли доставката е само 2 лева, и как точно се осъществява ( до офис на фирма, с куриер до дома или )?
Ако не ми стане роклята, имат ли опция за подмяна?
Качествени ли са им стоките?
До колко дни ти доставят поръчката?
Не съм си пърчваал ниощ а не бих си поръчала само като гледам сайта и моделите ми е ясно кви евтиниика са
Имам приятелки който са пърчвали но никоя не е останало доволна .
Здравей
1. Да поръчвала съм рокля и жартиери с панделки. Бяха много симпатични.
2. Да, коректни са и ако имаш въпроси доста бързо ти отговарят.
3. От Сайта :
4.2. Доставката на поръчана стока може да е обикновена и експресна. Доставки не се извършват в Неделя и в официални празници.
Продавачите в електронния магазин използват за доставки куриерска фирма “Спиди” АД (Speedy), като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа.
Попринцип доставките на Спиди са едни от най-скъпите, лично аз съм плащала над 5 лв почти винаги.
4.Аз моята като я поръчвах предварително им се обадих да ми кажат каква е дължината на най-малкия модел и след като дойде си я скъсих, защото съм дребничка.
До колкото мисля, може да се подмени , но изпращането и получаването са за твоя сметка , защото грешката все пак си е твоя.
Здравейте, тук сме, за да отговорим на Вашите въпроси! Под артикулите в нашия онлайн магазин http://www.koketna.com/ се съсържат и коментарите на потребителите, които могат да Ви ориентират още по-добре за самия продукт. Доставка се извършва на територията на цялата страна, като стойността й е 1,95лв.,а при поръчки над 100 лева е безплатна. Срокът за доставка е до 7 работни дни, като често това става и в много по-кратки срокове. Ако поръчаните модели не отговарят на очакванията Ви, винаги може да върнете или замените закупената стока. Освен на 02/400 55 00, бърза връзка с нас може на осъществите и на https://www.facebook.com/Koketna.
Поздрави,
Екипът на Кокетна