- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако се чудите как мирише любовта, направете си чай от черен бъз и орехи
Ама майка ти няма моите жокери в ръкава![]()
Апфф аз вече нямам търпение с моят да заживеем заедно <3 но още повече нямам търпение да го видя вече защото ми липсва много .
Мони, колко време ви дели?
тази песничка кефи ли ви ? http://www.youtube.com/watch?feature...&v=AFMAJt3vkkY
E, сега ще се търкулнат два месеца.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Ами вече губя търпение но в моменат съм най-благодарна че е жив и здрав .
Като те завърти въртележката покрай кантората и ученето, няма да ги усетиш! А след това ще имате ли пак такива дългосрочни раздели?
Много е хубаво жилището.
Много щастие и прекрасни моменти ви желая!![]()
Пири не мога да кажа зависи от мисиите му но най-вероятно да . Но поне ще делим един покрив вече
Мисии? Да не е военен?
Ужас.
Не искам мъж, който е военен, моряк, дипломат и пр.
Уфф толкова е сладникаво. че чак ми се присра и май ше хвана диабет
awwwwww, тази история определено ми оправи настроението и ме накара да не спирам да се усмихвам. ^^ Това е толкова сладко ии тоолкова много ви се радвам. ^^ Пожелавам ви много, много любов и щастие <3
От колко малко каква голяма радост се изпитва,чак да се замислиш.
Тъй си е, малко му трябва на човек.
Ина, аз също съм го мислила това. Прекалено съм емоционална за да издържа на подобна връзка. Е, разбира се, поздравления за онези, които могат. (:
Последно редактирано от XTREMEFREERIDE : 06-06-2013 на 18:12
Инка ,Пири наистина е тежко не само разстоянието . Тежко е защото всеки ден трямбва да трепериш да не ти се обадят ,че е ранен или недай си Боже мъртав .
Аз точно това визирах, като имах предвид, че няма да издържа на подобно напрежение. Бих се опитала да го накарам да спре да се занимава с това и бих се мразила после цял живот ако успея.
Тая тема ми пълни душата! Радвам се наистина, че има истински влюбени и щастливи хораВсичко хубаво ви желая
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Никога не ми е хрумвало да го разубеждавам . В край на сметка ние сме отделни личности с различни индивидуални цели . Щом му харесав и се чувстав спокоен нека се занимава с това аз уважавам това и ми остава само да го подкрепям .
^ Така и трябва да бъде.
Чачо, оказа се, че сме на Промишлена. Вчера ми каза брокерката точния адрес. Аз съм много куца с помненето на улици и каквито и да било локации.Да предложиш някоя фитнес зала на близо? Аз намерих някаква зад НБУ (http://www.fitness.bg/navigator/132), ама само това ли е?
Мдамм
Броя си дните и гледам да се разсейвам с нещо 2 месеца не са много с това се успокоявам .
Нанесохме се вече! <3
Адски съм щастлива!
Чувствам се освободена от всичко, влюбена, обичаща, обичана...
И дори си сготвихме прекрасна вечеря.
Чакам го да се изкъпе, после в леглото! Муахахаха XD
Много хубаво за вас. Пожелавам си и аз една такава любов поне наполовина, на вашата.Много щастие Ви желая!