- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако се чудите как мирише любовта, направете си чай от черен бъз и орехи
...и му сложете меласа, вместо мед поне един път в живота си!!!
Знам, че темата бързо ще се затрие. Не знам дали ще пробуди някакъв интерес. Но като форумна птичка, ми се прииска някак изведнъж, да попиша, пък и да почете някой. Няма да бъде дълго. Надявам се.
Тази сутрин станах рано и се чувствам прекрасно. Събудих се до човека, когото обичам с цялото си съществуване. Будя со до него вече година и половина, че и отгоре. Всеки път, щом се събудя преди него, го гледам как спи и се усмихвам на живота. Всеки път, щом се събудя и той вече е буден, срещам погледа му, спрян върху мен. Да, звучи сладникаво. Но е повече от сладко, повярвайте ми! Няма друга такава сила на земята, няма друга такава любов. Аз вече промених света с него. Аз вече живея в един различен свят, където вярата, доверието и верността са движещите сили на успеха и носителите на щастието.
Хапвам си препечените до болка филийки от многозърнест хляб, намазани с домашно сладко от боровинки и съм щастлива. Вдигнала съм си всички щори. Искам да усещам слънцето. Същото това слънце, което ще псувам на ум докато прекопавам градината ни, докато той мъкне кашони с теракот за кухнята. И ще бъда точно толкова щастлива, колкото съм сега. Точно толкова щастлива, колко бях, когато се прегръщахме за първи път. Точно толкова щастлива, колкото бях, когато просто вярвах, че го има някъде и е истински.
Вярвам! И това е най-прекрасното, което можеше да ме сполети. Защото вярата те шибва с мокър парцал през лицето и те кара да осъзнаеш колко си значителен! И всичките онези филми за това колко е голяма планетата, колко са много галактиките, колко е огромна вселената и колко си дребен ти, могат да се скрият в миша дупка пред Вярата! И сега, някой да не си помисли, че говоря за религия. Говоря за това, че всичко е постижимо, когато го вярваш, дори само когато го помислиш, но тогава още не си го осъзнал.
Аз вярвам в нас. В мен. В него. Във всичко, което правим. И не толкова в мечтите ни, колкото в мечтаенето заедно.
Аз търсих човек със съвсем отделна вселена от моята. И го намерих. И той никога не ще пробие дупка в моята вселена. И аз никога не ще пожелая да е набъркам в неговата. Ние живеем по отделно. Всеки живее в главата си. И обичаме чуждата вселена без да се докосваме до нея, защото оценяваме и уважаваме съзнанията си. Чудите се къде е допирната ни точка? Че този свят малка допирна точка ли е?
Ще мине следващата седмица. Ще шкуркам и лакирам пчелни кошери с баща ми. Ще бера билки, а после ще запаля лагерен огън пред вилата с брат ми и ще пеем песни от детството ни. Пък накрая ще заспя на хамака, гледайки звездното небе и малките светлинки в града.
И ще бъда щастлива. И ще мине времето. И ще бъде ползотворно. За душата.
А после...
...после ще мога да му приготвям чай всяка сутрин.
И ще бъда точно
толкова
щастлива.
Авв много сладкa история . Да знаеш мноог ама много ви се радвам <3
Дано за напред сте все така щастливи и отдадени един на друг .
Аз съм за темата да не се трие или заключва всеки ден тука има теми да проблемите на този или онзи . Трябав да има едан тема изпълнена с положителни чувства и много любов
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-31-2013 на 07:22
<3 благодаря ти, слънчево момиче!
Бъди щастлива!
Моля <3
Според мен тук трябав да се напарви тема в която всичик влюбени можем да си споделим за връзката . Достатъчно теми има за проблемите нека има и малко любов
С риск да бъда нетипичен реалист, но това с отделните вселени никак не ми се вписва в "24/7 сме заедно". Само констатирам, няма никаква нотка на укор или насмешка, или нещо подобно.
А вие двамата сте уникални късметлии да живеете поотделно сами, затова и няма кой да ви се муси, че не се прибирате вкъщи ли? Ех, де тоз късмет.
Завиждам. Много. :д
Да кажем, че е благородно
Ениуей, обичайте се много, много, много! Дано всичките ви планове се осъществят![]()
Инка, това с отделните вселени е на едно мноооого отнесено ментално ниво.Става въпрос за това, че на мен ми се насълзяват всеки път очите като видя слънчогледи, той пък сънува често някакъв кристален вълк...и, виж дори казвам "някакъв", защото знам, че не мога да разбера това значение за него и не се опитвам да му се ровя в прочувствеността. Просто обожавам факта, че той има нещо подобно в главата си, което да го зашеметява само и единствено него.
Иначе, аз живея с баба си и дядо си в една къща, но те са на най-долния етаж, аз на най-горния. Той живее в момента с майка си. Майка му е единствената, която се цупи,когато дълго време не спим у тях, защото само тя знае, че спим заедно.Иначе нашите не са разбрали до сега (цяла година и половина!), че преспиваме заедно, било то у дома или у тях. Нито пък баба и дядо. Само брат ми (от семейството ми), който живее с мен, знае за тая работа. Пък той адски се радва като сме вкъщи, защото си има компания. И така...странна ни е историята, заплетена, на моменти детинска, на моменти много зряла.
Е как така година и полвина сте заедно и баба ти и дядо ти не знаят![]()
Попринцип съм скептично настроена към подобни любовни истории където всичко е като розов балон и всичко е едва ли не идеално но специалон вие двамата ме радвате .
Те знаят, че сме заедно, но не знаят, че преживяваме вкъщи заедно по някоя и друга седмица време. :'D Така е, понеже аз съм си (с брат ми) в самостоятелен апартамент, където те не се качват, защото вече им е кофти изкачването на стълбите. (: Иначе имаше един случай, когато баба ми се качи и той се кри под леглото. Ама пак не ни хванаха!!!
Иначе не е идеално и такова, каквото го описвам през цялото време. Нормални хора сме си, поскарваме се профилактично, дразним се един друг понякога, ревнуваме се и пр., ама не мисля, че е правилно да занимавам други хора с проблемите ни, затова като говоря, говоря само хубавите работи.
![]()
Пхааа горкитетва с криенето е голяма тръпка но в един период омръзва
Още не ми е писнало, но намирисвам, че би ми омръзнало скоро, ако не се местехме другата седмица. Права си.![]()
А те нали са го виждали![]()
Мен баба ми е кръстила приятелят ми ""оня белината ""![]()
Разбира се, че са го виждали. Те вече с баща ми умират да седнат на маса заедно. Аз адски се радвам, защото това е първата ми връзка, която нашите одобряват. (:
Радвам се
Желая ви щастие но също така бъди реалист
Обичайте се много
Оставате заедно по цяла седмица и нито вашите, баба ти и дядо ти знаят? :–Д
хаха. Добре де, като ти се обади баща ти някоя вечер и те пита къде си... или баба ти ти каже да слезеш да вечеряш с тях, а ти си при твоя приятел? Как някоя любопитна съседка не те е видяла да се прибираш по никое време?
Късметлийка!
"Под прикритие" ряпа да яде :ДД
Не че искам да ти осирам темата, ама може ли да се оплача мъъничко? Имам чувството, че ако с моя заживеем заедно, ще го убия на третия ден. С триста зора го вдигам от леглото преди 12-1 наобяд (ако не е имало запой предната вечер. Тогава аз съм станала още в 9-10), с триста зора ще рече да измие чиниите, пепелници и боклучки навсякъде, направо... ГРР!
Далеч не съм от най-подредените, ама имам силно изразена вина за несвършена работа, а при него напълно отсъства.
Завиждам на хората без битови проблеми.
Само това за вярата не го разбрах ? И аз вярвах , но накрая получих само 1 к@р
Пири,като чета историийките ви и се влюбвам във васТолкова сте сладки и прекрасни
Обичайте си се все така и като идем в София ще си варим сладко пред блока
![]()
maDamn
Много сте сладки и много ме радвате. Любовта е толкова силна и е едно от най-хубавит неща в живота ни.
Дано скоро си намерите квартира. Проблемът с обзаведените квартири в София е, че повечето са със супер стари мебели и мирише гадно в апартаментите. Е, има изключение,де. Дано намерите нещо подходящо.
Нека съм претенция, ама аз в подобен апартамент (стари мебели и кофти миризма) не бих живяла. Умира ми се вътре.
Ако пак ти се допише, не забравяй и тук да постнеш. Много ароматен текст.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ей как ги обичам тези теми. Толкова рядко се появяват, а толкова зареждащо действат.
Пожелавам ви да се обичате все така и занапред. И дано и останалите да изпитаме някой ден щастието и заряда, които носи темата ти.![]()
Същото . Може да съм сноб ама не бих живяла в няква мизерия
Лошото е, че аз дори не говоря за мизерия :д
За мен мизирия е широко понятиеобичам да ми е чистичко и хубаво .
И ново. И цветно. :д
Спирам, спирам.