.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ти не беше ли писала, че живеете заедно от година и кусур? Ама на това ли викаш живеем заедно?

Хубаво е, че сте се намерили.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ти не беше ли писала, че живеете заедно от година и кусур? Ама на това ли викаш живеем заедно?
    Дам. Събуждам се до него всяка сутрин, заспивам до него всяка вечер, прибирам се от училище при него, уча при него, дизайня си при него, прибирам се с него при родителите ми - да. Живеем заедно, просто спим ту на едното място, ту на другото.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Да кажа!!! НАМЕРИХМЕ СИ ДОМ! Местим се официално следващата събота! Купихме си един тиган, вилици, лъжици, кърпи за банята, кана за топлене на вода; Харесахме си спално бельо и утре ще ходим да го взимаме. Както и още един тиган, тенджери, тавички, чинии, чаши... И всичко друго вече впоследствие, каквото когато се сетим.

Пускам снимки на местенцето ни. Капарирахме го, тъй че остана само договора да се подпише като се нанесем. <3

ТОЛКОВАТОЛКОВАТОЛКОВА се радвам!!!

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Дам. Събуждам се до него всяка сутрин, заспивам до него всяка вечер, прибирам се от училище при него, уча при него, дизайня си при него, прибирам се с него при родителите ми - да. Живеем заедно, просто спим ту на едното място, ту на другото.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Да кажа!!! НАМЕРИХМЕ СИ ДОМ! Местим се официално следващата събота! Купихме си един тиган, вилици, лъжици, кърпи за банята, кана за топлене на вода; Харесахме си спално бельо и утре ще ходим да го взимаме. Както и още един тиган, тенджери, тавички, чинии, чаши... И всичко друго вече впоследствие, каквото когато се сетим.

Пускам снимки на местенцето ни. Капарирахме го, тъй че остана само договора да се подпише като се нанесем. <3

ТОЛКОВАТОЛКОВАТОЛКОВА се радвам!!!
    Честитооооооо !!! САМО ХУБАви моменти в този дом да имате :р Всичко най-най-хубаво и още повече да се обичате
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си