.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Курсовете много странен проблем

значи направо ще изперкам взех си вътрешния и външния (ЛИСТОВКИ) и сега си кормувам всичко точно на 23тия час съм но има ОГРОМЕН проблем инструктора не спира да се заяжда с мене за най-малкото карам почти без грешка но той ми вика за някви неща от сорта на пестене на "скъпата му газ" и т.н навсичкото отгоре вместо 1 4ас караме по 35 40 минути постоянно се заяжда с мен този нервак какво да правя в тази ситуация .. посъветвайте ме нещо :X

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Аз не разбрах в какво се състои заяждането.

Мега фен
    Град
    Earth...
    В това, че господин Шумахер си мисли, че може да кара след 23 часа практика а този "идиот" до него му казва, че не е точно така и че има какво още да понаучи...

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    ми брат като си взел листовките начи ти остава изпита по кормуване ?? ти кво искаш ? да ти мълчи само задето знаеш път с предимство и без предимство ? моя преди изпита на един завой взе да псува и ме свали от колата да видя на какво разстояние съм от тротоара... нормално е не се ядосвай
    просто като караш повече следиш повече другите коли, следиш знаците и забравяш елементарните неща, които си ги учил в първите часове.
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 05-31-2013 на 20:26

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Абе как ще е нормално?!? Баща ми не си позволява да ми повиши тон, какво остава за някакъв мърлив инструктор. Неговата работа е да те учи и поправя, а не да те навиква. Сменяй го като толкова те дразни.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    ^Е че как няма да е нормално, бе. От селяндур освен селяндурско поведение к'во повече да очакваш. Даскал по шоферство ... близко е до акъла к'ва стока е.

//успех с намирането на нормален инструктор. Няк'ъв богопомазан ще да си ако случиш.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Моя си беше нормален. Супер спокоен и ти обесняваше всичко. Даже някой път аз се чудех как не го изнервят.

Кажи му на тоя, че си плащаш за курса и ако не му харесва, не е единствения.
    n00bs

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Инструктора винаги е прав, явно ти бъркаш някъде и за това ти вика. Помни, че той не ти се кара за лошо. Ако не можеш да понесеш неговото викане по-добре въобще не сядай зад волана и не взимай книжка.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    И моя ми се заяждаше,постоянно ми викаше,че съм устата,че не си знам мястото,ама го преживях...Още малко ти остава,стегни се и нали няма да го виждаш повече...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Виж ся.. ако караш на 2ра с 40 разбирам го човека

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    В пъти по-добре е да потърпиш ругатните на инструктора, вместо ежедневно да те ругаят другите шофьори, че не си се научил.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Инструкторът ти явно иска да те предпази от елементарни грешки,които можеш да допуснеш на изпита. Слушай го и си карай. Тренирай и внимавай,гледай огредала,знаци,всичко.

Но затова,че би трябвало да караш 1 час,а караш по-малко време,поговори с него. Все пак си си платил/а за да се упражняваш и е важно да си караш 1 час.

Супер че си си взел/а листовките,успех и на кормуването!

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

шофьорските курсове не учат на нищо, което ще прилагаш по-нататък. като покараш една година сам ще се усетиш. засега просто им играй по свирката на инструктури и изпитващи и се надявай по-бързо да се отървеш от тази пародия.

точно така на нищо не учат шоф. курсовете,както и училището,както и мама и тате до 7 години...абе изобщо всичко ще научиш в живота ей така от опит (ама по хубаво слушай патилите)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си