.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Изкарах двойка на НВО по История

Исках да кандидатствам в Английската паралелка, но получих двойка на НВО по История . Дали ще мога да кандидатствам сега ?
    Все пак се гледат оценките по Български език , Математика и Английски нали ?

Най големият ми проблем е дали ще мина в 8-ми клас ... дали ще повтарям
    През годината по история съм имала само една 2-ка и другите ми оценки са 3-4 .. за вторият срок оценките ми история са '' 3 , 3 , 6 '' и сега изкарах 4 точки на НВО , което си е за двойка ..
    моля ви помогнете ми , какво мога да направя сега

Тая двойка ти се брои като текуща оценка, а има и още време, тъй че нищо не му/ѝ пречи на учителят/учителката ти да те изпита, за да изкараш една 4-ка или пък може и 6-ца, зависи дали си учила, но все някак ще минеш с три. Иначе за кандидатстването - в коя точно гимназия, защото аз не знам къде гледат и англ. език, знам, че балът е (НВО по мат.+НВО по БЕЛ)x2+годишна оценка по БЕЛ+годишна оценка по математика? Но историята не ти играе никаква роля при кандидатстването и ще минеш, споко!

Е и аз съм така, имам 4 или 5 точки, ама днес са огромна радост разбрах, че се пишат като текущи оценки

Както каза chtlsy гледат се оценките по БЕЛ и Метематика за кандидатстване в такава паралелка, поне така е в моя град, а относно за 2 по история всякак ще минеш (гледай само да не те остави на поправителен, но не ми се вярва) Успех

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Спокойно. Важните минаха-БЕЛ и мат. Останалите изпити се пишат като текуща оценка. Т.е. не влизат в балообразуването. А ти как така реши, че и английският се вписва в бала- не е вярно това. Вземат се само годишните ти оценки по бел и мат. и оценките от НВО по същите предмети- бел и мат. Така че тази двойка не ти пречи да кандидатстваш.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Спокойно. Важните минаха-БЕЛ и мат. Останалите изпити се пишат като текуща оценка. Т.е. не влизат в балообразуването. А ти как така реши, че и английският се вписва в бала- не е вярно това. Вземат се само годишните ти оценки по бел и мат. и оценките от НВО по същите предмети- бел и мат. Така че тази двойка не ти пречи да кандидатстваш.
    В някои гимназии с определена специалност се взима и оценката по съответния предмет (например по английски) при балообразуването.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    При кандидатстване са важни единствено НВО по БЕЛ и Математика.

anonymous895156
    Guest
    http://www.patriarcha.com/index.php?...d=15&Itemid=13 Освен ако не кандидатстваш с хуманитарен профил, оценката ти по история няма да влияе на класирането.

Дано е така, но ме притеснява това че госпожата по История каза ''Кой каквато оценка изкара на НВО ще му я оставя за годината'' ... мм може би за да ни по изплаши за да разтворим учебника :Д ..

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    При кандидатстване са важни единствено НВО по БЕЛ и Математика.
    +1

Цитирай Първоначално написано от Anito099 Виж мнението
    Дано е така, но ме притеснява това че госпожата по История каза ''Кой каквато оценка изкара на НВО ще му я оставя за годината'' ... мм може би за да ни по изплаши за да разтворим учебника :Д ..
    Да, със сигурност е да ви стресне. :д

Има всякакви, затова вместо тук да слушаш мненията на хора, които не познават характера на госпожата ти, по-добре седни да учиш по История и да си изкараш една прилична оценка.

Оказа се, че наистина са текущи оценки ^ ^
    Просто са ни плашели .. сега ще ме изпитат и ще ги поправя
    така стане ,че изкарах двойка и по география :/
    Възможно ли е ако ги поправя да ме оставят на 'калпазан проект'

anonymous895156
    Guest
    Глей ся
    Повече от 4 за годината не може да ти пише
    Защото после идват инспектори

heyitsalq
    Guest
    еми все пак е текуща оценка така че не е толкова голям проблем научи някой урок и да те изпитат
    btw толкова ли не можа да препишеш
    аз изкарах 5 имах 5 грешки

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Е как само 4-ри точки,бе?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Изкарах слаба оценка защото даже не знаех, че ще правим матура .. колко проста да съм -,-
    И не успях да препиша защото бях при тъпи като мен :Д
    Иначе по история от моя клас 8 ученика (плюс мен :Д) имат 2 ... а сме някъде 18 xD

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Ба мааму...толкова ли, пък, да е трудно...тия се чудят как да ви усложняват живота само!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

anonymous895156
    Guest
    колко проста да съм

anonymous895156
    Guest
    Иначе по история от моя клас 8 ученика (плюс мен :Д) имат 2 ... а сме някъде 18 xD
    квоо при нас няма двойки о.О само една тройка

Нормално... ти си в ПМГ. Плюс това след 4 клас сте влезли само една паралелка, в която едва ли влизат случайни ученици.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от eriksona Виж мнението
    Нормално... ти си в ПМГ. Плюс това след 4 клас сте влезли само една паралелка, в която едва ли влизат случайни ученици.
    малко са ни кандидатите и към 25-30% са си случайни
    иначе извинявай, че не ти отговорих на съобщението за изпита, но ме мързи
    Не знам какво е положението в другите училища в града ни... Но 8 души с двойки от 18 си е много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си