Напоследък забелязвам колко много от хората на моята възраст (15, но и не само на моята възраст до към 18-19) започват да си приличат. По външният вид, по начина на говорене и изразяване, по слушането на музика, по начинът на държане в училище и т.н. А когато се намери някой които е различен от тях те започват да го плюят защото не е като тях. Момчетата търсят момичета които са перфектни (от главата до петите). Без да обръщат внимание какво имат в главите или как се държат с тях. Дали го използва... дори не им пука само и само да си имат приятелки. А момичетата.... нямам думи. Ок гримове. Но моля ви не ставайте като тея напомпани и нагримирани с 10 пласта грим, изкуствени мигли, нокти .... Просто се опитвайте да бъдете по естествени. (не искам да обиждам никои) Момичетата и те търсят някой по мусколест с идеята, че колкото повече мускули толкова повече няма да ме закачат. А момичетата които досега са нямали приятел (като мен) ги смятат за смотани или просто не са с перфектни извивки (пак като мен). Не знам какво би станало ако всичко това се промени един ден. Какви бихме били тогава? Какво мислите? Съгласни ли сте с мен? Просто отговорете без обиди или нагрубявания към мен или просто към някои коментар. Не бъдете зли.