.
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Threaded View

трудно решение (СА Свищов или ИУ Варна)

Здравейте ...

Бях на предварителни изпити в ЮЗУ, ИУ Варна ,СА Свищов. Изкарах добри оценки и съм приет в Свищов и Варна финанси (на първо желание) , а от ЮЗУ се отказах ...
    Та се чудя сега къде да запиша ? Дали Свищов или Варна ...
    Чувал съм че образованието в Свищов е по-добро , но пък е по-трудно да си намериш работа ...
    относно разстоянието Варна ми е 2 пъти по далече (600км) ... ,а пък искам да се връщам по-често към родния град понеже имам приятелка която много ценя и обичам ... (няма да изпадам в подробности)
    Свищов е малко градче и от студенти там съм чувал че писва още на втория месец ... докато Варна е доста голям град на морето ... и с доста повече живот. 80 % от хората които попитах ми казаха "Бягай във Варна... кво ще правиш в Свищов"... ,но аз все още не мога да реша ...

И двата града са страхотни ... Свищов е предимно студенски град ... знам че каквото и да избера няма да сгреша =|
    Ще се радвам да чуя какво бихте ме посъветвали ... (ако има студенти от посочените университети ,които да споделят мнение още по добре) ... до Вторник трябва да съм взел решението

... не можаха да ме приемат в единия с друга специалност та сега да ми е лесен избора ама ... накрая ще запиша юзуто ...
    Последно редактирано от Fengom : 07-22-2012 на 22:21

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си