Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
Когато всички те отблъскват, започваш да си мислиш, че си различен. Макар и да не си. И аз съм така. Започвам да се чудя - като не съм различна, защо никой не иска да бъде с мен?
И между другото - имам двама съученици, които са идеални примери - единият е по-хубав, с плочки, това-онова, но е леко тъпичък; другият е много умен, интелигентен, с разностранни интереси, но не чак толкова хубав и много пъпчасал (не, момчето е хубаво по принцип, ама тия пъпки доста го загрозяват). Ако ми се налагаше, бих избрала втория. Не ми е ясно как може да бъдеш с някого, който не е на твоето интелектуално ниво. Едно е да смяташ някого за привлекателен, друго е да градиш връзка с него.
Мила, повечето връзки и бракове, сега са между мускулест мъж и леко тъпичък, но хитър, и млада, умна, с вкус, работеща жена. Много лесно се гради връзка с малко по-глупав от теб човек.

Иначе за останалите: Аре да не задълбавате толкова. Не сте най-яките, т'ва е ясно. Поне си намерете приятели, от вашия клас, с който имате общи интереси и излизайте с тях.