.
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Варицела

Threaded View

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от Found_a_lover Виж мнението
    Аз в началото на месеца преболедувах варицела и още си лекувам белезите..
    внимавай да не чоплиш коричките, най-добре е да си паднат сами. Аз се мазах с Мадеказол, към 15-16 лв май беше, 3 пъти на ден го пръсках и имаше видим ефект. Отделно си правих и компреси със смрадлика, на Биодерма също ползвах един крем с цинк и още нещо за регенерация на кожата. Колкото и да се мажех, пак си личат още белезите ... също внимавай да не се излагаш много на слънце, за да не се пигментират белезите, че при мене така стана. Макар че като ми паднаха коричките на гърба, без да искам изгорях на слънце, обелих се и се махнаха белезите.
    Дано съм ти била полезна.
    Ой ,милата .. И още си личат белезите ,така ли ? :XX Аз съм на 15 години , а ти ? Досега трябваше да съм карала шарка ,щеше да е по-леко... Мама е питала една дерматоложка за кремчета против белези след шарка и тя е дала там някаква рецепта за такива кремчета.Надявам се наистина да ми помогнат ако ми останат белези.Уж се не чопля ,ама знае ли се..Повечето ми казват дори и да не се чоплиш пак ще останат Направо ужас.. И все пак много ти благодаря ,стискам палци да си оправиш белезите
    Последно редактирано от pepa97 : 05-31-2013 на 22:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си