.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Започване на връзка

Здравейте Тази тема е към мъжете .. та исках да ви попитам ако наистина харесвате дадена жена и и предложите и тя каже , че иска малко време ще я чакате или не и защо ?
    Последно редактирано от lady6 : 05-31-2013 на 21:36
    twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Не

Rock_950
    Guest
    Зависи, ако наистина харесваме даденото момиче ще го изчакаме, но не трябва да прекалява с времето.

Принципно като получа някакво отлагане, цялата ми тръпка към даденото момиче умира. Дори после да получа "да" за отговор, целият ми интерес е станал нулев и ѝ казвам "сори, ама през това време всичката ми тръпка умря. Просто няма смисъл без нея "
    За мен това отлагане или е гаргара с мен, да види колко съм хлътнал, или някаква несигурност от нейна страна. И двете не ми харесват, и не ги толерирам.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не, няма шанс да чакам когото и да било. Времето ми е ценно, ресурсите ми са ценни. Нещата стават или сега когато има възможност, желание и време за нещото... или не се получават изобщо и всеки по пътя си. Да не говорим че това чакане смърди супер много на размотаване и учтиво разкарване.

Няма значение колко харесвам дадена мома. Същото важи и за приятелите ми. Моите хора знаят че като дадена среща е определена за 10 сутринта на попа да речем, то това остава непроменяемо дори и ако има апокалипсис и се чакаме макс до 10:10. Който закъснее, звъни и сам се домъква до конкретното ни местонахождение.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си