Здравейте! Значи.. проблемът е следния.. Първоначално той ми писа и искаше да се запознаем. Започнахме да си пишем и искаше да излезем да се видим на живо. Съгласих се, излязохме и още на първата среща започнаха целувките, което според мен не е правилно, тъй като нито се познаваме добре, нито нищо. Не казвам, че не ми беше приятно.. напротив, но въпреки това смятам, че ако не бяхме прибързали толкова много с целувките нямаше да се случат някои неща. На първата среща не говорихме особено много, а и излязохме за малко. След това излязохме още няколко пъти, но тъй като понякога съм доста срамежлива, почти не си говорихме. Той се опитваше да ме опознае и казваше, че много иска и ме разпитваше разни неща да му разкажа за мен, а аз "злето", тъй като все се притеснявам да говоря, защото прекалено много е от значение за мен това, което ще кажа и начина, по който ще го кажа и така убивам разговора с мълчание. Постоянно ми казваше "Няма ли да кажеш нещо?", "Защо мълчиш?", "Хайде де, кажи и ти нещо.. само аз говоря".. Ще ме помислите за много зле, но просто съм такава. Наистина много се притеснявам от това, което ще кажа и дали ще ме хареса.. не знам за какво да говоря с едно момче просто.. не мога да се отпусна, стоя като скована, защото може би ме е страх, че няма да му хареса това, което ще кажа. Дори и аз не знам причината. И та.. той изглеждаше доста сериозен и наистина си личеше, че иска да ме опознае и иска да имаме нещо общо занапред, постоянно ми пишеше, а аз дори не отговарях винаги.. все той се сещаше за мен.. Ее да, знам .. не съм ли тъпа? То аз сама си го правя.. И сега изведнъж разбрах, че не харесва никое момиче и се учудих. Попитах го за това и той ми каза "Ами съжалявам, но мисля, че дори и ако сега тръгнем, няма да се получи.. Ние сега не си говорим, а представи си след това какво ще е" и след това, което каза аз просто си останах шашната. Е да, знам, че съм си виновна за това, но пък.. може ли толкова бързо да се отказва от мен, след като имаше такъв интерес? Наистина не разбирам. Имам чувството, че аз нещо съм направила на последната среща, с което толкова бързо да ме отреже и то наистина неочаквано за мен.. Не знам какво да правя, чудя се дали да го питам за нов шанс или просто да го оставя така и да видя дали сам ще ме потърси отново и ще иска да опитаме.. Ако някой има мнение по въпроса, моля да пише!