- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Турски език в училище
Както казах и в др. тема докато не видя, че го изучават, няма да повярвам.
n00bs
Разбира се. Нима родители на първокласниците като научат,че им се преподава мангалски - ще стоят безучастно.
Някой от цели повишаване на етническата омраза в България.
А пък като гледам тези министри от ДПС , които са българи... направо заслужават да се одерат живи, да им се отрежат пръстите един по един, после ръцете и краката до лактите.. после до горе.. и така психо :Д
Майчиния език да си го учат в майката им родина.
Мангалите ще крадат квото могат от нас, няма да плащат сметки, ще им се изплащат помощи на наш гръб, ще убие човек, ще излежи 1 година и ще е пак на свобода без да му пука, а ние ще допуснем да изучават майчиния си език в училище? Откъде този мерак за учене бе??
Тия неща които ги показваш са от 2004г..
Полина откъде тази омраза към "тъмнозелените"![]()
n00bs
Не отричам,че има хора и хора, но би било трудно да отсеем тези индивидуални случаи, следователно мнението се базира на написаното от мен и доста други неща разбира се..
По-лесно им е да просят от хората и да се издържат от помощи, вместо да се хванат на работа. С желание всичко става.
Чувала съм и за много добри дела, които са извършени от цигани,което потвържадава мнението ми,че всичко си е до човек, но лично аз съм видяла само лошо.
Аз мисля, че трябва да има турски език в училищата![]()
В България майчиният език е Български, който иска да учи турски да ходи в Турция.
Защо в Турция не стане това ами в България, нали и там има Българи.
Бе много големи глупости, тва изобщо не ми харесва, и аз много ги мразя, особено тоя Местан дано се задави с храна..
^ твърде слаб трол, за да ти се върже някой
Добрия циганин е мъртвия![]()
Ще се ожениш ли за мен ?![]()
n00bs
П.С. Левски точно за това се е борел
Даже не знаете какви са му били идеите хаха
Той казва, че иска "Българи, турци, гърци и цигани да живеят свободно и да уважават различията си."
Аз мисля, че е неуважение към тяхната култура да не им позволяваме да учат свободно езика си (освен това законът се отнася за всякакъв майчин език, ама идиотите националисти проектираха всичко върху турския). Още повече, че турците са голяма част от населението на България.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%...80%D0%B8%D1%8F Щото турците в България процентно са 10, 11 пъти повече от българите в Турция + това Турция не е част от ЕС![]()
безименният пръст на дясната ми ръка отдавна е зает, сори майна
Преди да умра ще приема исляма и ще се помъча да взема турско гражданство. Всеки мъртъв мюсюлманин = празник за човечеството !
n00bs
ХАХА колко много фашисти и комунисти сте се събрали тука
Ще стоя като единствен представител на демократите![]()
и сам ще си умреш, да знаеш
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
димитър ей таа демократе бре бре http://www.youtube.com/watch?feature...&v=1q9yKKrWAmc