.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Неудобна ситуация! ПОМОЩ!

Здравейте! Значи имаше едно момче, което ме привлече като ми помогна с нещо важно без дори да се познаваме. Така реших, че си пада по мен. Оказа се обаче, че не е така. Сега той не ми обръща внимание. Не в това е обаче въпросът. Забравих го и харесах друг. Той е именно мой тип, много го харесвам, не се познаваме все още, но и това не ми е проблем. Проблема ми е, че се оказа, че те са в един клас! Познават се и не знам дали не са говорили за мен. Защото има такава възможност. А аз наистина искам да тръгна с второто момче!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Еми... тръгни де. Кво толкова трудно има? И кво като са в един клас? Дреме ти на катеричката

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на paradosou
    Ако толкова много се влияе от чуждо мнение (евентуално негативно) без първо сам да си е изградил някакво... ще знаеш, че не си заслужава да се занимаваш .

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Ако толкова много се влияе от чуждо мнение (евентуално негативно) без първо сам да си е изградил някакво... ще знаеш, че не си заслужава да се занимаваш .
    + 1
    Опитай с второто момче,щом не ти пука за първия,значи си окей.

Как така знаеш, че е твой тип без да се познавате. i mean WTF?!?!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Аз изобщо не мога да загрея къде е неудобната ситуация?
    В един клас са - голям праз. Надали са седнали и са те обсъждали.

А м/у теб и това първото момче имало ли е някаква неудобна ситуация, от която се срамуваш и не искаш другият да разбира, понеже тази твоя история малко на "гузен негонен бяга" ми прилича?

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    А м/у теб и това първото момче имало ли е някаква неудобна ситуация, от която се срамуваш и не искаш другият да разбира, понеже тази твоя история малко на "гузен негонен бяга" ми прилича?
    Ами нещо такова.. не искам да обсъждам какво точно стана, но не искам второто момче да знае за първото!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си