.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Как да спра мастурбирането.

Здравейте. Моля за съвет как да спра след няколко месеца ще стана на 15. Ходя на фитнес и тренирам боен спорт. И този навик ми пречи много.
    Благодаря.

Мега фен Аватара на ameli
    И как ти пречи по-точно? Ослепяваш ли?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    И как ти пречи по-точно? Ослепяваш ли?
    + ?

хвани си гадже...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Омотай го със стъклена вата.
    n00bs

Много ви е смешно.?! И пречи ми да преди състезание не трябва да се прави и преди тренировка , а съм на тренировка цяла седмица дори събота и неделя. Моля ви дайте съвет ( Не се ебавайте )

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ronitylowecry Виж мнението
    Много ви е смешно.?! И пречи ми да преди състезание не трябва да се прави и преди тренировка , а съм на тренировка цяла седмица дори събота и неделя. Моля ви дайте съвет ( Не се ебавайте )
    не се ебаваме.. това с простотии ...

Мега фен Аватара на machoka
    тва са глупости. напротив - онанирай по-често за да ти е мирна 'главата'.

Повече от фен Аватара на analgin
    Не мисля ,че това ти вреди толкова , а и все пак са си нужди .Ако имаш гадже и с нея ще правиш секс , тогава ще пуснеш тема как да спра да правя секс ли ?

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от thunderstruck5 Виж мнението
    Недей, че ще се върже и осакати.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от thunderstruck5 Виж мнението
    Аве брат, не трябваше.
    Schhh! Hear the silence...

Цитирай Първоначално написано от ronitylowecry Виж мнението
    Здравейте. Моля за съвет как да спра след няколко месеца ще стана на 15. Ходя на фитнес и тренирам боен спорт. И този навик ми пречи много.
    Благодаря.
    ама то това си е в природата на човека -това е се едно да спреш яденето и водата, можеш ли НЕ!

Не съм тъп. Не ми вредят , но тренера ми каза да спирам. Примерно ако мастурбирирам един ден в седмицата ? Ще имам ли мокри сънища?

Banned Мега фен
    чакай да си намеря кристалната топка

Фен Аватара на ShUnZyk
    Град
    Sofia , Bulgaria
    Мога да ти покажа пътя на истината и себеосъзнаването млади момко , последвай ме и ще се преродиш ! Решението е твое , ако имаш желание пиши на лично .
    ”The truth is written in blood”

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от ShUnZyk Виж мнението
    Мога да ти покажа пътя на истината и себеосъзнаването млади момко , последвай ме и ще се преродиш ! Решението е твое , ако имаш желание пиши на лично .
    Пак ли ти, бе, психясал?! Щом искаш да се самонараняваш - давай, но не влачи и други с теб. А автора ако е малко по-умен ще се усети, че треньора също не е в ред щом му забранява да си изпълнява физиологичните нужди.

Супер фен
    ^ е добре, как не ти писна да тролиш, болен мозък такъв ?!?

Фен Аватара на ShUnZyk
    Град
    Sofia , Bulgaria
    Да троля ? Определяш това, че се опитвам да помогна на човека за тролене ? Май изобщо не си наясно с проблемите на мъжете и колко много от тях имат желание ако не да спрат , поне да ограничат мастурбацията и ти с цялата ти наглост ме наричаш болен мозък ? Мога само да му кажа на момчето , че ще се почувства нов човек ако направи каквото е нужно, и то не е свързано с предната ми тема ..

Така че момиченце мери си приказките и не нападай ..
    ”The truth is written in blood”

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Отрежи си пишката ,майна...
    Да се откажеш от най-големия кеф познат на човечеството. Вземи си ластиче , сложи го на ръката си , като се сетиш за дедовия - опъваш с все сила и се отказваш!!!
    maDamn

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Няма пряка зависимост между спортните постижения и последния път , когато си бил чекии/правил секс. Митът идва , че в момента, в който свършим, губим интерес към почти всичко останало. Затова треньорът ни искаше да държим змията в клетката, поне преди важни мачове. Чакам британските учени да открият някво тайно вещество, което изтича заедно със спермата и е отговорно за мотивацията

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Няма пряка зависимост между спортните постижения и последния път , когато си бил чекии/правил секс. Митът идва , че в момента, в който свършим, губим интерес към почти всичко останало. Затова треньорът ни искаше да държим змията в клетката, поне преди важни мачове. Чакам британските учени да открият някво тайно вещество, което изтича заедно със спермата и е отговорно за мотивацията
    Мозъка ви?
    maDamn

пич аз ще те контрирам и ще ти кажа една зверска чикия след която няма да искаш да спираш пък и сам на 10213202304843 процента сигурен че това си го писал веднага след като си свършил нали
    та това което искам да ти кажа е да влезеш под душа ако душа ви не е със слушалка а водата пада одгоре развиваш накрайника и пускаш водата да пада върху кура ти върховно е особено ако си седнал но и прав става колкото по топла е водата толкова по бързо ще свършиш случвало се е да свърша за 20 секунди а понякога и за 40 минути но всякак е върховно

Здравейте!Момче на 17 съм и бихте ли ме посъветвали как да спра мастурбацията? Благодаря предварително!
    Последно редактирано от Dicho66 : 10-28-2023 на 12:06

Супер фен Аватара на scrooper
    ^Не е тайно :р Просто при оргазъм периферията на мозъка блокира. Освен това е нормално след огромно удоволствие околният свят да ни е скучен.
    always late but worth the wait!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си